Bodrum Gündem

BODRUM MARKASI “GASTRO MUTFAK” KOS’A ŞUBE AÇTI…

gastro mutfak_kos _İstanköy şube açılış (18)
Bir Bodrum markası olan “GASTRO MUTFAK” İstanköy (Kos) Şubesinin açılışına Müslüman ve Hristiyan Liderleri ile Türk- Yunan İş Adamı Topluluğu Katıldı. Kos Adası Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Dimitris Sarantis, “Şu ana kadar özellikle turizm konusunda Bodrum’daki dostlarımızla iş birliği yapıyorduk. Teklif gelince sevinerek kabul ettik. Adamızda böyle bir şirkete ihtiyaç vardı.” dedi…

Bodrum Gündem Haber

Muğla’nın Sertifikalı Avrupa Standartlarında üretim yapan firmalarından Endüstriyel Mutfak üreticisi Gastro Mutfak yeni mağazası Yunanistan’ın Kos adasında hizmete girdi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde bin 100 m2 kapalı alanda kurulu imalathanesinde yeni makine parkuru ve ileri teknoloji ekipmanlar kullanarak ürettiği ürünleri, birkaç yıldan bu yana ihraç ederek ülke ve Bodrum ekonomisine katkı sağlamaktadır.

gastro mutfak_kos _İstanköy şube açılış (19)UYGULAMALI ve RENKLİ BİR AÇILIŞ OLDU…

Gastro Mutfak İstanköy’de ki yeni mağazasının açılışında Rational AG Şirketinin master şefi Aydın Şenol bacasız fırında ayni anda tavuk, balık, et, pizza pişirerek gösteri yaptı. Bu fırınlarda yemek pişerken yemek kokularının asla birbirine karışmadığını söyleyen usta şef Aydın Şenol, “Davlumbazsız Pişirme Sistemleri artık  her yerde aranıyor.” diye konuştu.
Kos adasının eski milletvekillerinden, eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sınıf arkadaşı, birçok Türk dışişleri bakanının da arkadaşı olan Aristotelis A. Pavlidis’te açılışa gelerek, Türk ve Yunanlı işadamlarına başarı diledi. Açılışa büyük bir ilgi gösteren peynir, şarap üreticisi ve turizmciler Bodrumlu iş adamlarıyla her zaman iş yapmak için hazır olduklarını ifade ettiler.

gastro mutfak_kos _İstanköy şube açılış (1)ADADA BÖYLE BİR ŞİRKETE İHTİYAÇ VARDI…

Bodrum Ticaret Odası temsilcileri ve iş adamlarının yanı sıra, Kos adası iş dünyasından çok kalabalık bir topluluğun katıldığı açılışta konuşan Yunanlı ortakları Kos Adası Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Dimitris Sarantis, “Şu ana kadar özellikle turizm konusunda Bodrum’daki dostlarımızla iş birliği yapıyorduk. Teklif gelince sevinerek kabul ettik. Adamızda böyle bir şirkete ihtiyaç vardı.” diye konuştu.

gastro mutfak_kos _İstanköy şube açılış (12)TÜRK YUNAN İŞBİRLİĞİ İLE BAŞARIYI YAKALAYACAKLAR…

Sanayi Bakanlığı kontrolünde sertifikalı üretim yapan Gastro; verilen hizmeti daha yaygın kılmak ve Avrupa pazarında söz sahibi olabilmek adına, Kos merkezinde 375 m2 lik yeni mağazasının açılışını Kos ve Bodrum Ticaret Odası yetkilileri ve bir çok önemli iş adamı ve sanayicilerin katılımı ile gerçekleştirdi. Yunan televizyon ve radyosundan canlı yayınlanan açılışta, Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu yapmış olduğu bu atılım ile birçok alanda ticareti ve Türk-Yunan ilişikleri hızla geliştireceklerini belirtti. Dünyanın en iyi markalarının yanında Türk malının sektörde hak ettiği yere gelmesi için yola çıktıklarını, Yunan partnerimizin bizlere inanması, bizlerinde bu sorumlulukta hareket ederek, başarıya birlikte ulaşacaklarını kaydetti.

gastro mutfak_kos _İstanköy şube açılış (16)HEDEF EN İYİ ÜRÜNÜ EN İYİ FİYAT İLE TÜRKİYE VE AVRUPA PAZARINA SUNMAK…

Gastro tüketicilerine en kaliteli, inovatif, son teknoloji ürünleri kolaylıkla satın alabilecekleri güvenilir hizmetler  sunmaya devam ediyor. 10.000’e yakın farklı ürünün yer alacağı ‘gastromonline’  e-ticaret sitesi ile horeca dünyasının yeni trendi olmaya kararlı. Bir çok firmayı aynı çatı altında toplamayı hedefleyen en iyi ürünü en iyi fiyat ile Türkiye ve Avrupa pazarına sunmayı hedefleyen firma Satış Yöneticisi Berdan Köroğlu yeniliklerin ve yatırımların süreceğini 2017 yılında hedeflerine ulaşmak için ekip olarak çok çalıştıklarını, endüstriyel mutfak sektörüne paralel çamaşırhane, havalandırma sistemleri, ozon teknolojileri alanlarında da kısa sürede söz sahibi olacaklarını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.