Bodrum Gündem

3 YAŞINDA İNGİLİZCE ÖĞRENMEYE BAŞLAYACAKLAR…

3 YAŞINDA İNGİLİZCE ÖĞRENMEYE BAŞLAYACAKLAR…

3yas_ANAOKULU (11)

Eğitimde kaliteyi Türkiye’de yaygınlaştırmak hedefiyle yola çıkan ve bugün kaliteli eğitim denince akla ilk gelen kurum olan Bahçeşehir Koleji, 2017 – 2018 eğitim öğretim yılında Bodrum Kampüsünde,  kapılarını 3 – 4 yaş öğrencilerine açıyor…

Bodrum Gündem Haber

Türkiye genelinde 42 ilde 81 kampüsü ve 45.000 öğrencisi ile her alanda başarıdan başarıya koşan Bahçeşehir Koleji,  ‘’Erken Çocukluk Eğitimi’’ndeki yaklaşımıyla da örnek teşkil ediyor. Çocukların 36 aydan itibaren güvenli bir sosyal ortamda merak duygularını geliştirmeyi, öğrenme konusundaki motivasyonlarını yükseltmeyi ve onlara öğrenme heyecanını aşılamayı hedefleyen Bodrum Bahçeşehir Koleji, bu bilinçle yola çıkarak 2017 – 2018 eğitim – öğretim yılında kapılarını 3 – 4 yaş grubu ( 2014 doğumlu ) öğrencilere açıyor.

Yarım Gün İngilizce Öğrenecekler…

Bodrum Bahçeşehir Koleji Anaokulunun çocukların motor gelişimi, sosyal – duygusal gelişimi, dil gelişimi, bilişsel gelişimi, öz bakım olarak 5 temel gelişim alanını desteklemek ve onları en yetkin şekilde ilkokula hazırlamak temel çalışma modelidir. Bu nedenle 3 – 4 yaş öğrencilerinin de temel alışkanlıklarını kazandığı ve zihinsel yeteneklerinin hızla gelişip biçimlendiği bu dönemde Reggio Emilia, Beyin Temelli Öğrenme,  High Scope ve STEM + A yaklaşımları erken çocukluk eğitiminin en önemli parçaları olarak öne çıkıyor.

Bodrum Bahçeşehir Koleji Anaokulunda, tüm bu gelişsel süreçlerin yanında İngilizce eğitimi de yaratıcı ve interaktif öğrenme ortamlarında gerçekleşiyor. 3 yaş grubunda İngilizce eğitiminin temelleri atılırken, 4 yaş gruplarında Half Day ( Yarım Gün ) İngilizce programına geçilir ve öğrenci 5 yaş grubuna geldiğinde ise Çift Dilli (Tam Gün İngilizce) eğitim sistemi ile devam edecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.