Bodrum Gündem

ADALET BAKANI BOZDAĞ MUĞLA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU…

 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Muğla ziyareti 1

AK Parti İl Danışma toplantısına katılmak üzere Muğla’ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Muğla Adliyesini, Muğla Valiliğini ve Şehit ailesini de ziyaret etti. Bakan Bozdağ “Muğla’da adliyede çalışan hakim ve savcılarımızın lojman sorunları var onu da en kısa zamanda halledeceğiz…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Valiliği girişinde çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Bozdağ’ı Vali Amir Çiçek, Muğla Ak Parti Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer, Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ile kurum müdürleri karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Bozdağ, daha sonra makamında Vali Çiçek’ten Muğla ili hakkında brifing aldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Muğla ziyareti 2MUĞLA’YA YENİ ADALET SARAYI YAPILACAK…

Burada basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Bozdağ, “Bakanlık olarak Muğla’da yaptığımız adalet sarayları var, 2017 yılında da bazı adalet saraylarına ilaveler yapacağız. Datça Adalet Sarayının yenilenmesinin kararını verdik, inşallah onu da yatırım programına koyacağız. Muğla’da adliyede çalışan hakim ve savcılarımızın lojman sorunları var onu da en kısa zamanda halledeceğiz. Muğla merkeze yeni bir adliye binası daha inşa edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Muğla ziyareti 4MUĞLA CUMHURBAŞKANIMIZA ÖLÜMÜNE SAHİP ÇIKTI…

Muğla’nın 15 Temmuz darbe girişiminde Türkiye’nin liderini bağrında muhafaza ettiğini vurgulayan Bozdağ, şöyle konuştu: “Darbe teşebbüsüne karşı ayağa kalkmış, demokrasiye, hukuka, milli iradeye ve milli iradenin temsilcisi olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ölümüne sahip çıkmıştır. Marmaris darbeci teröristlerin saldırısına uğramış, burada iki şehidimiz var. Muğlalılar, Marmarisliler, sayın Cumhurbaşkanımıza, hukukumuza, milli irademize ve Anayasamıza, Cumhuriyetimize ölümüne sahip çıktılar. Muğla her zaman olduğu gibi yine ‘demokrasi’ demiş ve demokrasinin yanında saf tutmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız milletiyle beraber olma iradesini ortaya koyduktan sonra zaten Türkiye’deki bütün iklim değişti. Muğlalıların buradaki katkısını kimse inkar edemez. Bundan sonra hiçbir darbeci Ankara’da üç beş yeri ele geçirerek Türkiye’de darbe yapmayı başaramayacaktır. Bundan sonra Türkiye üzerinde darbelerle iktidar olma rüyası görenler rüyalarının kabusa döndüğünü her teşebbüste mutlaka görecektir.”

Son olarak Şehit Astsubay Başçavuş Ziya İlhan Dağdaş’ın Muğla’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulunan Bakan Bekir Bozdağ daha sonra Muğla’dan ayrıldı…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.