Bodrum Gündem

İNAN AİLESİ ANNELERİNİ SONSUZA UĞURLADI…

nazmiye inan cenaze (1)
Bodrum iş dünyasının tanınmış isimlerinden Birol, Gürol, Hürol ve Nur İnan kardeşlerin 84 yaşındaki anneleri Nazmiye İnan, Bodrum’da toprağa verildi. Yaklaşık 50 günden bu yana tedavisi süren Nazmiye İnan, 25 Şubat Cumartesi günü yaşama veda etmişti. 
Bodrum Gündem Haber
Uzun yıllardan bu yana Bodrum’da yaşamını sürdüren 84 yaşındaki 4 çocuk 6 torun sahibi Nazmiye İnan, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 50 gün önce Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. 10 gün önce durumu fenalaşınca yoğun bakıma alınan İnan,
yapılan tüm müdahalelere karşın, kurtarılamayarak yaşama veda etti.
Nazmiye İnan için Ortakent Kerem Aydınlar Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Nazmiye İnan’ın Avusturalya’da yaşayan iki evladı Hürol ve Nur İnan acı haberi alınca Bodrum’a geldiler. Törene merhumenin ailesi ve yakınları başta olmak üzere, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Gazeteci Can Pulak, Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, Bodrum’un iş ve siyaset dünyasından çok sayıda tanınmış ismin de olduğu yoğun bir katılım oldu.
Kerem Aydınlar Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından da Nazmiye İnan’ın cenazesi Ortakent Mezarlığı’na defnedildi.
Bodrumun tanınmış iş insanı Birol İnan sosyal medya hesabından duygularını şu ifadeler ile anlatıyor; “Anneciğim seni bugün öğleden sonra dostlarımızla, sevenlerinle uğurladık. Tüm evlatların, torunların , akrabalarımız huzurundaydık. Ne sıcak ne de soğuktu hava. Sana layık bir tören oldu, herkes çok şıktı, zarifti. Senin tanımınla aşırıya kaçılmadı, her şey tam kararında oldu. Bizler de ne çok dost biriktirdiğimizi gördük, yerin de süper biliyor musun. Şimdi güzel yaşamından biriktirdiğin anıları Hürol öyle güzel düzenledi ki ,sevdiğin müzikler eşliğinde izleyeceğiz. Seni anıp, bir kez daha annemizle ,yaşamınla gurur duyacağız. Mekanın cennet olsun. Meleklerle uyu anneciğim…”

Birol, Nur, Gürol, Hürol İnan annelerinin ölüm haberini de oldukça dikkat çeken cümleler ile duyurmuşlardı. Adeta annelerinin kısa bir biyografisi olan cümleler şu şekilde;

“Ben bir göçmen kızı gördüm.
Tuna boyundan gelmişti.
Lider kişiliği ile dirayeti, çalışkanlığı, dürüstlüğü, fedakarlığı öğretmeye sanki.
Dalın ucundaki son yaprak gibi direncin simgesiydi.
Osmanlı kadını derler ya; tam ona yakışıyordu bu tanım.
Yokluklar içinden ailemizin bugünlere gelmesinin mimarı oldu.
Ona minnettarız ve özleyeceğiz.
Güle güle anneciğimiz.
Güle güle göçmen kızı.
Yüreğimizle alkışlayarak uğurluyoruz seni.
Rahat uyu…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.