Bodrum Gündem

BÜYÜKŞEHİR ARAÇLARI MİLAS’A NEDEN UĞRAMIYOR?

BÜYÜKŞEHİR ARAÇLARI MİLAS’A NEDEN UĞRAMIYOR?

mitso chp ziyaret

“Büyükşehir’in Havalimanı yolca servisi taşıtlarının Milas’a da uğramasını istiyoruz…”

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Yöneticileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması konusunda partilerinin görüşlerini anlatan broşürler bıraktılar. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, ziyarete gelen CHP Milas İlçe yöneticilerinden Büyükşehir Belediyesine ait havalimanı servis taşıtlarının Milas’a da uğraması konusunda destek istedi.

CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, İlçe Eğitim Sekreteri Mehmet Y. Yiğit ile parti üyeleri Cüneyt İlter ve Erhan Çiftçi, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ettiler. CHP İlçe Başkanı Suat Özcan ve partililer, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği halkoylaması konusunda partilerinin görüşlerini anlattılar. Halkoylaması için hazırlanmış broşürler de bırakan CHP’liler,   “Halkoylamasında halkımızın sağduyusuna inanıyoruz” dediler.

reşit-özer-milas-ticaret-odası-başkanı-5MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de CHP’lilerden Muğla Büyükşehir Belediyesine ait havalimanı servis otobüslerinin Milas ilçe merkezine uğraması konusunda destek olmalarını istedi. Reşit Özer, “Biz havalimanından çıkan ve Muğla’ya giden yolcu servisi taşıtlarının Milas şehir merkezine de uğramasını istiyoruz. Servis taşıtlarının garaja kadar gitmesine de gerek yok. Atapark’a, olmazsa Lise ve İş Bankası kavşağına kadar gelmeleri yeterli. Bu sadece 10 dakika alır. Gecenin bir vaktinde gelen özellikle bayan Milaslı yolcularımız için bunu istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.