Bodrum Gündem

NEDEN 25. SAAT ?

muhasebeciler odası izgören akademi (7)Muhasebe Haftası kapsamında Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Heredot Kültür Merkezinde, İzgören Akademi eğitmeni Gökhan Okçu’nun konuk olduğu 25. Saat konulu bir seminer gerçekleşti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

İzgören Akademi yönetim kurulu üyesi ve eğitmeni Gökhan Okçu tarafından gerçekleştirilen “Neden 25. Saat” konulu seminere Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan’ın yanı sıra iş dünyasından yöneticiler, mali müşavirler, muhasebeciler, veliler ve öğrencilerden oluşan yaklaşık 300’ü aşkın katılımcı yer aldı.

İzgören Akademi yönetim kurulu üyesi ve eğitmeni Gökhan Okçu, 25. Saat adı altında gerçekleşen seminer öncesi şu açıklamalarda bulundu “Bir muhasebecinin günlük hayat dilimi içerisinde onun süreçlerine etki edecek her türlü fonksiyonu birlikte konuşacağız Profesyonel iş hayatında üç şeyi yönetiriz. Etkili İletişim, İlişki Yönetimi ve Algı Yönetimi. Bunları insan beyninin pratik çalışma mekanizmaları ile birleştiriyor, çalışma hayatının içinden güncel örneklerle anlatıyoruz.” dedi.

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan,  Muhasebeciler Haftası etkinlikleri kapsamında İzgören Akademi ile beraber Sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini, yarımadada gelişim seminerleri ne ihtiyacı olan kişilere faydası olması amacıyla böyle bir projeye imza attıklarını kaydetti. Barış Erdoğan “Güzel bir katılım olduğunu görüyoruz. Bu da yarımadamızdaki tüm işletmelerin ve İşletme sahiplerinin bunu önemsediğini gösteriyor. Eminiz ki katılımcılar, bu gün buradan ayrıldıklarında hayata dair başarılacak ve hoşlanılacak pek çok şeye sahip olacaklardır. Kendileri ve çevrelerindeki kişiler ile ilgili ne kadar çok karara etki ettiklerini görecekler….” dedi.

Mali müşavir ve muhasebeciler olarak ülke ekonomisinin en önemli aktörleri içerisinde olduklarını kaydeden Barış Erdoğan sözlerine şöyle devam etti “Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak kurulduğumuz 2010 yılından bu güne kadar yarımadamızda birçok eğitim ve seminer düzenledik ve düzenlemeye devam ediyoruz. Bodrum başta olmak üzere, tüm ülkemizdeki gelişmeleri titizlikle takip ediyor, gelişmeler üzerinde çalışıyor ve meslektaşlarımızı ve kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Muhasebe mesleğini icra eden bizler; günlük yaşamın içerisinde her zaman  yanınızdayız . Sadece işletmelere hizmet vermiyoruz. Hiçbir zaman eskimeyen,  güncelliğini yitirmeyen  bir mesleği icra etmekten gurur duyuyoruz…” 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.