Bodrum Gündem

5.BIOR YARIŞLARI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI…

BİOR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ (7)Bodrum Uluslararası Optimist Regetta yarışları Bodrum Limanı’nda düzenlenen Kortej ile 5. kez başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Milta Marina’dan Bodrum Belediye Meydanı’na yürüyen 13 ülkeden 47 kulübün sporcuları renkli görüntüler oluşturdu. Ülkelerinin bayrakları ile Bodrum Limanında yürüyen sporcular daha sonra Bodrum Belediye Meydanı’nda toplandılar.

Türkiye’nin ilk uluslararası optimist yarışması olma özelliğini taşıyan BIOR (Bodrum International Optimist Regetta) Bodrum Belediyesi himayesinde, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Denizciler Derneği, Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un destekleriyle düzenlenirken, yarışlara Bulgaristan, Litvanya, Tunus, Ukrayna, Hollanda, Danimarka, İsveç, Slovakya, Azerbaycan, Polanya, Almanya, Mısır ve Türkiye’den 381 yelkenci katılıyor.

Kortej yürüyüşü sonrası Bodrum Belediye Meydanında toplanan yelkencilere, antrenörlere ve ailelerine hoşgeldiniz diyen Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya şunları söyledi; “ 13 ülkeden 380 sporcuyu turizm için kritik bir dönemde Bodrum’da gördüğüm için hepinize teşekkür ediyorum. Bizim için sonuç önemli değil, Bodrum’da yine sevgi kazanacak. Bütün yarışçılara iyi şanslar ve iyi yarışlar diliyorum”.

Başkan Karakaya’nın konuşmasının ardından 13 ülkeden 380 sporcuya dağıtılan rengarenk balonlar gökyüzüne salınarak kortej yürüyüşü sonlandı.

9 Mart’tan 12 Mart’a kadar 4 gün boyunca İçmeler’ deki yelken kulüpte yarışların gerçekleştirileceği şampiyona, 12 Mart 2017 günü saat 18.00 ‘ de Manastır Otel’de gerçekleştirilecek ödül töreni ile sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.