Bodrum Gündem

DOĞRU NEFES, DOĞRU DİYET, DOĞRU MAKYAJ…

oasis-kadınlar-günü-etkinliği-manşetOASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Haftası kapsamında yapılan “Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Seminerinde” doğru nefesin, diyetin ve makyajın nasıl yapılacağı anlatıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

8 Mart’ta Kadınlar OASİS’e sloganı ile yapılan etkinlikte; Bodrum Nefes Atölyesi Burçin Özdemir, Özel Bodrum Hastanesi Diyetisyeni Billur Çalık ve Lila Parfümeri’den Pembegül Başarır, sağlıklı ve güzel olmanın püf noktalarını katılımcı kadınlarla paylaştılar.

Sabah saatlerinde başlayan program akşam saatlerine kadar devam etti. Bodrum Nefes Atölyesi Burçin Özdemir, doğru nefes alma ve nefes teknikleriyle kilo kontrolü başta olmak üzere stresle başa çıkmanın hiç de zor olmadığına değindi. Özel Bodrum Hastanesi Diyetisyeni Billur Çalık
yeterli ve dengeli beslenmek için nelere dikkat edilmesi gerektiğine açıklık getirirken yapılan diyetlerin kalıcı çözümler sağlaması yönünde atılacak adımları sıraladı. Sağlıklı Yaşam Ve Güzellik Seminerinin son konuğu Lila Parfümeri Pembegül Başarır da cilt bakımı ve makyaj konusunda doğru bildiğimiz yanlışlar yüzünden yaşanan sıkıntılara değindi.
OASİS Alışveriş Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminerde katılımcılara Özel Bodrum Hastanesinden ücretsiz yağ ölçümü çeki verilirken Radyo Frekans uygulamasında %50 indirim sağlandı. Ayrıca Lila Parfümeri’den çekiliş sonucu 3 kişiye kalıcı makyaj, 3 kişiye cilt bakımı hediye edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.