Bodrum Gündem

İSLAMHANELERİ VE DEREKÖY’E OKUL YAPILIYOR…

dereköy ve islamhanelerine ilkokul (7)Eğitime Yüzde Yüz destek kampanyası çerçevesinde Bodrum’da Dereköy ve İslamhaneleri’ne yapılacak olan iki okulun protokolü Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonunda yapıldı.

Bodrum Gündem

Protokol törenine Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Bodrum ilçe Milli Eğitim Müdür Emin Geçin, hayırsever Kardeşler Yunus Büyükkuş ve Ahmet Zeki Büyükkuş katıldı.

Okul protokolü töreninde konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, “Hayırseverimiz tarafından yapılan okuldan geleceğimizi şekillendirecek bireyler yetişecek. Onlar büyüdüklerinde vatanına milletine hayırlı birer evlat olacak. Böyle bir imkân sağlayacağı için hayırseverimize teşekkür ediyorum. Bu tür yardımların artmasını temenni ediyorum. Çünkü en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır” dedi. Vali Çiçek konuşmasına şöyle devam etti “

Muğla’da eğitime hayırseverlerin büyük desteğini görüyoruz ve bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Eğitime Yüzde Yüz destek kampanyasının başladığı günden bugüne kadar Hayırseverlerin ilimize 107 proje kazandırdılar. Bugün atılan imzalarla eğitime olan katkılar büyüyerek devam edecek. Bu protokolle Bodrum Dereköy Mahallesine 5, İslamhaneleri Mahallesine de 8 derslikli ilkokul yapılacak. Hayırseverlerimizin bu anlamlı yardımları ile il genelinde geleceğimizin teminatı çocuklarımız daha iyi eğitim alma imkânı yakalamışlardır” dedi.

Bodrum ilçesine iki okul kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Hayırsever İşadamları Yunus Büyükkuşoğlu ve Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu, “Sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Bu projelerin içinde eğitimi ilk sırada yer alıyor, bu projeleri yürütürken yaşamlarımız daha da anlam kazanıyor” diye konuştular.

Konuşmaların ardından Okul yapım protokolü Vali Amir Çiçek ve işadamları Hayırseverler Yunus Büyükkuş ve Ahmet Zeki Büyükkuş arasında imzalandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.