Bodrum Gündem

BODTO BAŞARISINI BODRUMLULARLA KUTLADI…

akreditasyon-kokteyl-bodtoBodrum Ticaret Odası, Türkiye’nin en başarılı odası olarak TOBB dan aldıkları Akreditasyon Belgesinin  başarısını paylaşmak amacıyla, Trafo Bodrum’da bir kokteyl düzenledi.

Bodrum Gündem Haber

Kokteyle Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Erol Turgut, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan, Muğla Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Uğur Özen, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, BODER Başkanı Halil Özyurt, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, geçmiş dönem meclis başkanı Zeki Köylü, geçmiş dönem meclis üyeleri ve oda çalışanları katıldı.

unnamed (7)“Bodrumumuzun adını Türkiye’ye bir kez daha duyurmaktan onur duyuyoruz”…

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un açılış konuşması ile başlayan kokteylde ekip ruhu ile çalışmanın sağladığı faydanın altı çizildi. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum Ticaret Odası Avrupa Birliğindeki Odalar nasıl hizmet veriyor ise aynı hizmeti veren bir kurum haline gelmiştir. Bu seviyeye gelmek elbette kolay olmadı, Akreditasyon ve Kalite çalışmalarıyla toplam 34 denetimi başarıyla tamamladık. Emek veren başta Meclis Başkanlarımıza, üyelerimize, Yönetim Kurulu üyelerine ve Oda çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Bodrumumuzun adını bu şekilde tüm Türkiye’ye duyurmuş olmaktan büyük onur duyuyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Gecede, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Meclis Başkanı İlhan Ersan ve.2 BODTO Geçmiş Dönem Meclis Başkanı Zeki Köylü yaptıkları konuşmalarda Bodrum Ticaret Odasının başarısını kutlayarak Bodrum adının duyurulmasından ve yüceltilmesinden duydukları sevinci ifade ettiler.

unnamed (6)“Karamsar Olmak Bizlere Yakışmaz”…

Bodrum belediye başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un örnek bir turizm dayanışması örneği sergilediği için gurur duyduğunu dile getirdi. Kocadon “Hepimiz kendimizle gurur duyalım. Çünkü bu iş 10 arkadaşla başladı. Biz bazen kendimizin farkına varamayabiliyoruz. Ama fark edenler, izleyenler, teşekkür edenler var. Bizler umut vermek zorundayız. Mücadeleye devam. Bu sene Bodrum Tanıtım Vakfı’nın Bodrum’un tanıtımı için harcadığı para nereden baksanız bir milyon Euro’ya yakındır. Bodrum Belediyesi olarak ilk etapta 100 bin Euro, sonrasında 75 bin  Euro tanıtımımıza aktardık. Sizler bir marka yarattınız. Türkiye’nin meşhur yatırımcıları Bodrum’daki hiçbir yatırımı durdurmadı. Hatta daha fazla yatırım yapmak için de mücadele ediyor. Bunlardan bir tanesi TUİ. Onlarla el sıkıştık. Bir kere Four Season geliyorsa karamsar olmak bizlere yakışmaz. O zor süreçlerden hep beraber geçeceğiz.” Dedi.

T.C. Bodrum Ticaret Odası, üçüncü defa akreditasyon belge yenileme denetimine girerek, 12. dönemde A kategorisinde Odalar arasında belgesini en yüksek puanla yeniledi. 24 Şubat 2017 tarihinde BODTO Heyeti, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açıklaması ile belgesini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin elinden almıştı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.