Bodrum Gündem

CHP BODRUM ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ HAYRINA LOKMA DÖKTÜRDÜ…

 

CHP BODRUM ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ HAYRINA LOKMA DÖKTÜRDÜ (1)CHP Bodrum İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve mimarı büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin anısına lokma döktürdü.

Bodrum Gündem Haber

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde şehitler hayrına Belediye Meydanı Adliye Camii karşısında döktürülen lokma etkinliğine CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Çanakkale şehitleri hayrına döktürülen lokmaya ilgi gösteren vatandaşlar şehitlerimizİ rahmetle anarak dualar etti.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 102. Yıl dönümünü yaşadığımız bugün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve mimarı büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerin anısına lokma döktürdüklerini belirterek,”Her yıl düzenli olarak şehitlerimizin ruhuna lokma döktürüyoruz. Bu yılda geleneğimizi sürdürerek şehitlerimizin ruhuna lokma hayrımızı yaptık. Ruhları şad olsun…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.