Bodrum Gündem

BEŞİKTAŞLILARDAN ÇİFTE KUTLAMA…

 

 

beşiktaşlılar gecesi (28)Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün (BJK) 114’üncü kuruluş yıl dönümü ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin 14’üncü kuruluş yıl dönümünü 19.03 günü saat 19:03’te iki coşkuyu bir arada kutladılar. 

Bodrum Gündem Haber
Siyah Beyaz renklere gönül veren sporseverler 19 Mart’ta düzenlenen gece 19:03 coşkusunu birlikte yaşadılar.  Geceye Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, BJK’nin eski yöneticilerinden Fahrettin Curoğlu, Metin Keçeli, belediye meclis üyeleri, davetliler ve taraftarlar katıldı.

Başka bir programı nedeni ile geden erken ayrılmaz zorunda olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, aslen Fenerbahçe taraftarı olduğunu ama evin büyüğü abisi Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un sıkı bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ve abisinin daveti ile geldiği kutlama gecesinde birlik mesajı verdi.

Bodrum Beşiktaşlılar Kulüp Başkanı Uğur Özçayır gecede yaptığı konuşmada BJK’nın 100’üncü kuruluş yılında kurulan yüzüncü dernek olduklarını, bu onuru ve gururu taşıdıklarını söyledi. Özçayır, “Ulu önder Atatürkümüzün açmış olduğu yolda ilerlemeyi her zaman kendimize görev bildik. Amacımız büyüklerimizden devraldığımız Bodrum Beşiktaşlılar Derneği bayrağını daha da yükseğe çıkarmaktır” diyerek kulübün kuruluşunun 114’üncü yılını kutladı.
Taraftarların Beşiktaş marşları söyleyip “ Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganı ile coştuğu gecede bir konuşma yapan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, oğlunun ve kendinin Galatasaraylı, eşinin ve kızının ise Beşiktaş taraftarı olduğunu belirterek  “Bizim kale içeriden fethediliyor” dedi. Sporda sevgi, dostluk ve kardeşliğin önemini ifade eden Kaymakam Yılmaz “Hele de geçtiğimiz bu zor süreçte, Beşiktaşlı olsun, Galatasaraylı olsun, Fenerli olsun, Türk olsun, Kürt olsun, Çerkez olsun, alevi olsun, sünni olsun bunlar bizim zenginliklerimiz. Bunun kıymetini iyi bilmemiz lazım. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var” diye konuştu.
Karakartalalar Bodrum jimnastik Kulübü üyeleri gençler siyah beyaz renkli kıyafetleri ile bir gösteri yaptılar. Gecede BJK futbol takımı oyuncularının imzaladığı 3 formanın 2 si çekiliş bir tanesi açık arttırma ile satıldı. Galatasaraylı kaymakam Bekir Yılmaz ile Fenerbahçeli olan Başkan Mehmet Kocadon gecede siyah-beyazlı atkı takarak Beşiktaşlıların sevincine ortak oldular.
Bodrum Kartalları Jimnastik Kulübü gençler de siyah-beyaz renkli kıyafetleri ile bir gösteri yaptılar. Gecede BJK futbol takımı oyuncularının imzaladığı 3 formanın 2’si çekiliş, bir tanesi açık arttırma ile satıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.