Bodrum Gündem

MUZAFFER ERENUS’UN BEDENİ BİLİM ADINA KADAVRA OLACAK…

muzaffer erenus (1)Uzun zamandır Bodrum’da yaşayan ve önceki gün  vefat eden İstanbul cemiyet hayatının önemli isimlerinden  Muzaffer Erenus, vasiyeti üzerine bedeni kadavra olarak kullanılacak.

Bodrum Gündem Haber

Uzun süredir yaşadığı Bodrum’da 95 yaşında vefat eden İstanbul cemiyet hayatının önemli isimlerinden  Muzaffer Erenus’un naaşı kadavra olarak kullanılmak üzere 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine gönderildi.

Önceki gün vefat eden ve bugün Bitez’de kıyılan öğle namazını müteakip Bitez Adliye Camiinden Bodrum Belediyesi Cenaze Nakil aracına koyularak İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesine götürülmek üzere yola çıktı.

Vasiyeti üzerine son isteği yerine Muzaffer Erenus’un yakınları tabutun başında taziyeleri kabul ettiler.  1922 yılında İstanbul’da doğan ve uzun yıllar İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimleri arasında yer alan Muzaffer Erenus’un 2012 yılında Bodrum’da kutladığı doğum gününe Gülriz Sururi, Zeynep Oral ve geçtiğimiz aylarda yitirdiğimiz Engin Cezzar, gibi sanat dünyasının önemli isimleri de katılarak Erenus’u yalnız bırakmamışlardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.