Bodrum Gündem

BODRUM’DA SON DAKİKA!!! İNTİHAR ETTİ…

BODRUM’DA SON DAKİKA!!! İNTİHAR ETTİ…

kendini_agaca_asarak_intihar_etti_h87053

Bodrumlu 44 yaşındaki kaptan Murat Danacıoğlu intihar etti. Sabah saatlerinde bir ağaca asılı olarak ölü bulunan Murat Danacıoğlu’nun dün gece sosyal medya hesanından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Bodrum Gündem Haber

Eşinden ayrı ve iki evlat babası olduğu öğrenilen Bodrumlu kaptan Murat Danacıoğlu’nun ağaca asılı cansız bedeni sabah saatlerinde yurttaşlar tarafından farkedildi. Yurttaşlar Bitez Limanı içerisindeki ağaçlık park alanında bir ağaca asılı halde görünce, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Polis tarafındn yapılan ilk incelemeye göre Murat Danacıoğlu’nun kendini asarak yaşamına son verdiği tespit edildi. Ancak bu gibi durumlarda kesin ölüm nedeni adli tıpta yapılacak olan otopsiden sonra belirlenebiliyor. Polis ekipleri FB_IMG_1490208144689

Danacıoğlu’nun kaptanlık yaptığı, Bitez Limanı’nda bağlı bulunan teknede de inceleme yaptı.

Murat Danacıoğlu’nun önceki gün vefat eden gazeteci Tayfun Talipoğlu etiketiyle yaptığı son paylaşımı ise oldukça dikkat çekici.

“Ölümün saati yok. Yanınızdaki kişiye değer verin; kırmayın onu. Durup durup sevdiğinizi söyleyin, özel hissettirin. En ufak bir şeyde bitti demeyin, ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi? çünkü ölümün saati yok. Belki son görüşünüzdür, belki de son sarılmanızdır, belki de saatler sonra ona değil de, artık toprağına dokunacaksınız, onu değil de toprağını öpeceksiniz. Sevdiklerinizin değerini kaybettikten sonra değil şu an bilin. Toprak aldığında geri vermez. Çünkü ölümün saati yok.” 

Murat Danacıoğlu’nun ayrıldığı Rus uyruklu eşinden ikiz çocuğu olduğu ve çocuklarının Rusya’da anneleriyle birlikte yaşadığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturmasına derinleştirerek devam ediyor…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.