Bodrum Gündem

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN AMBULANS DERSİ…

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN AMBULANS DERSİ…

BKANAOKULU1

Bodrum Bahçeşehir Koleji Anaokulu, “Taşıtlar” ve “Meslekler” teması kapsamında Özel Bodrum Hastanesi Ambulans ve ilkyardım ekiplerini konuk etti. Nasıl ambulans çağırılacağını ve acil durumda ne yapmaları gerektiğini öğrenen minikler aynı zamanda tam donanımlı bir ambulansı da inceleme fırsatı buldular.

Bodrum Gündem Haber

Bahçeşehir Bodrum Koleji Anaokulu’nun kodlama ve robotik, çift dilli eğitim, finans okur yazarlığı, dünya vatandaşlığı, farklı düşünme ve problem çözme, mathazone, bilim ve matematik uygulamaları kapsamında ele alınan tema başlığında bu kez “Taşıtlar” ve “Meslekler” teması vardı.

BKANAOKULUÖzel Bodrum Hastanesi Ambulans ve ilkyardım ekiplerini konuk eden Bahçeşehir Anaokulu, öğrencilerine, acil durum ile karşılaştıklarında nasıl ambulans çağıracaklarını ve ne yapmaları gerektiğini ilkyardım ekipleriyle birlikte eğlenceli bir şekilde gösterdi. Özel Bodrum Hastanesi ilkyardım ekipleriyle sohbet eden ve meraklarını gideren öğrenciler, etkinliğin sonunda ise tam donanımlı bir ambulansı inceleme fırsatı buldular. Ambulansın tüm ekipmanlarını tek tek inceleyen öğrencilerimiz, bu sayede ambulans korkularını da yenmiş oldu.  Özellikle stetoskopla ilgilenen öğrenciler, birbirlerinin kalbini dinledi.

BKANAOKULU2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.