Bodrum Gündem

ÖNCE 2.LİG, SONRA SÜPER LİG… (FOTO GALERİ)

Bodrumspor Dayanisma Gecesi (73)

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Geleneksel Dayanışma Gecesi’nde Bodrumspor’a gönül verenler bir araya geldi. Başkan Kocadon oldukça iddialı konuştu; “İnanıyorum ki sizlerle beraber Bodrumspor’u önce 2. Lig sonra 1. Lig sonra ‘Süper Lig’de göreceksiniz…” dedi.

Bodrum Gündem Haber 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya’nın ev sahipliğinde Azka Otel’de düzenlenen dayanışma gecesinde renkli görüntüler yaşandı. Geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum İlçe Başsavcı Yardımcısı Bülent Dinçel, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve Kemal Orman, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, B.B.Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, Gümüşlükspor Kulubü Başkanı Nejat İşler, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, MHP Bodrum ilçe Başkanı Cengizhan Sancar ile Bodrumspor’un yöneticileri ve başarılı sporcuları, Bodrumspor taraftarları ve Asi Tayfa taraftar grubu katıldı.

Bodrumspor Dayanisma Gecesi (71)İNANANLAR ASLA KAYBETMEZ…

Dayanışma gecesine katılım gösteren herkese hoş geldiniz diyen Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, “Bodrumsporumuza o kadar çok destek olan var ki; unutursam şimdiden af ola diyorum.  Bodrum’a geldiğinden beri Bodrumsporumuza uğurlu gelen namağlup olmamızda şans getiren sayın kaymakamımıza, bir gün değil her gün Bodrumspor diyen Bodrumspor’un bir numarası belediye başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a, siyasi parti ve oda başkanlarımıza, değerli dernek başkanlarımıza, Bodrumspor’a emeği geçen eski başkan, yönetici, sporcu taraftar bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Bodrumspor’a gönülden destek veren Erol Tok hocama burada ayrıca teşekkür ediyorum. Kısaca Bodrumspor’daki genel aktivitelerden bahsetmek gerekirse yelkende milli sporcular çıkarmaya devam ediyoruz . Biliyorsunuz dünya şampiyonu çıkarmıştık. Karatede milli sporcularımız ile başarılarımız devam ediyor. Wushuda yüzlerce başarımız var. Basketbolda alt yapılardaki katılımlara devam ediyoruz. Futbol altyapısında bütün branş ve yaş gruplarımızda iyi derecelerle şampiyonluklarla Bodrumsporumuzun geleceği olan çocuklarımız bizleri sevindiriyor. Tesisleşme anlamında son günlerde başkanımız Mehmet Kocadon dedi ki: ‘Size bir tane 450 m2 tesis yapmıştım ama bu artık size yetmez. Daha iyi şartlarda olmanız lazım.’ Bir tane daha 450 m2 yeni tesisimizi Gümbet binamızın yanında bitirdi ve bizlere armağan etti ve ayrıca Gümbet tesislerimizin üzerinde de yeni çim sahamıza başlıyoruz. Artık Bodrumsporumuz kendi tesislerinde rahat bir şekilde kalacak, antrenmanlarını da kendi tesislerinde yapacak…” dedi.

Bodrumspor Dayanisma Gecesi (84)YENSEK DE, YENİLSEK DE TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ…

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, konuşmasında Bodrum’da yaşanan birlik beraberlik ruhuna vurgu yaparak şunları söyledi:

“Tabi konuşmak güzel, hele eleştirmek en güzeli. Yorum yapmak da güzeldir ama hadi gel ucundan tut dediğin zaman bir bakarsın ki kimse yoktur. Sadece inananlarla bir yola devam edersin. Evet, inananlarla çıktığımız yolda bugün inanarak başarıdan başarıya koşan bir Bodrumsporumuz ve futbolcularımız, yöneticilerimiz, değerli antrenörlerimizle beraber sizlerle bu güzel mutluluğu yaşamaktan son derece memnunuz. Gönül ister ki sadece burada değil, bundan sonraki yıllarda da Bodrum nasıl bir dünya markasıysa sporda da bir marka olsun. Hep beraber inanarak bu yola devam edeceğiz arkadaşlar. Yılmak yok! Ben her zaman da şunu söyledim takımıma: Sakın ha üzülmeyin, dedim. Önemli olan galip gelmek kadar onurlu yenilgiler de almak. Onurlu yenilgiyi alın gelin, ben her zaman sizinle beraberim. Mücadele etme ruhunuzdan asla vazgeçmeyin, dedim. Ve bugün geldiğimiz noktada vazgeçmememizin güzelliklerini yaşıyoruz ama 9 puan önde olmak, bizim şampiyon olmamız değildir. Her zaman söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim: Oynanmamış maç kazanılmış maç değildir. Önce kazanmak lazım, işi garanti etmek lazım. İnanıyorum ki sizlerle beraber Bodrumspor’u önce 2. Lig sonra 1. Lig sonra ‘Süper Lig’de göreceksiniz Bodrum’un bayrağını dalgalandıracak. Nasıl bugün turizmde dünya süper liginde oynayan bir takımsak, Bodrumsporumuz da Türkiye’nin süper liginde oynayacak. Bunu sizlerle hep beraber başaracağımıza inanıyorum. Destek veren siz değerli Bodrum halkına ve yılmadan mücadele eden yönetim kuruluna, sporcularına, antrenörlerine, hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Hepinize sevgi  ve saygılarımı sunuyorum.”

Bodrumspor Dayanisma Gecesi (6)KAYMAKAM DA BODRUMSPORLU OLDUĞUNU AÇIKLADI…

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ise tüm Bodrumspor yöneticilerine ve destek veren Bodrumspor gönüllülerine teşekkür ederek takıma ve Bodrumspor Kulübü’nde faaliyet gösteren tüm sporculara başarılar diledi.

Böyle güzel bir gecede buluşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan da Bodrumspor’a başarılarının devamını diledi.

KURUMLARA DESTEK PLAKETLERİ VERİLDİ…

Gecede Bodrum Belediyesi adına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Bodrum Belediye A.Ş.’ye, Bodrum Ticaret Odası’na, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’ne, Bodrum Denizciler Derneği’ne, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na Bodrumspor’a vermiş oldukları destekler için teşekkür plaketi verildi.

Ender Kasal’ın orkestrasının çaldığı, Bodrum’un yöresel türkülerinin dinlenildiği gecede Bodrumlu şarkıcı Gülsen Karatoprak da sahne aldı. Gecenin sonunda yapılan çekiliş ile Mustafa Şimşek tarafından hediye edilen 1982 model motosiklet, temsili açık artırmayla belediyede sergilenmek üzere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından satın alındı. Başkan Kocadon, sahneye çıkarılan motosiklete de binerek kısa bir tur atıp basın mensuplarına poz verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.