Bodrum Gündem

BODRUM KALESİ İNGİLİZ KULESİNDE RÜYA GİBİ NİKAH TÖRENİ…

gülce sezgin ve ozan yılmaz bodrum kalesi ingiliz kulesinde rüya gibi nikah (14)

Herşey o fotoğrafı beğenmeleri ile başladı… Bodrum Cinemarine Sinemaları Reklam Basın Yayın ve Halk İlişkiler Sorumlusu Gülce Sezgin ile İnşaat Mühendisi Ozan Yılmaz, Sosyal Medyada aynı fotoğrafları beğenerek başladıkları ilişkileri, önce aşka dönüştü. Bu aşk Bodrum Kalesi İngiliz Kulesinde gerçekleşen, rüya gibi bir nikah töreni ile tamamına erdi.

Bodrum Gündem /FB

Sosyal Medyanın gücü artık herkes tarafından kabul ediliyor. Bodrum’da yaşayan İnşaat Mühendisi Levent Ozan Yılmaz (32) ile Cinemarine sinemaları Reklam Basın Yayın ve Halk İlişkiler Sorumlusu Gülce Sezgin (32) Sosyal Medya üzerinde paylaşılan bir fotoğrafı beğenerek birbirlerini fark ettiler. Daha sonra bu ortak beğeniler daha da fazlalaştı. Bu ortak beğeniler, sonunda iki gencin tanışmasına vesile oldu. Ardından da mesajlaşma ve buluşma ile devam eden bu süreç, bir süre sonra aşka dönüştü.  Gülce ve Ozan çifti bu aşkı, bir yıl içinde evlilik ile tamamına erdirdi.

gülce sezgin ve ozan yılmaz bodrum kalesi ingiliz kulesinde rüya gibi nikah (16)NİKAH TÖRENİ MÜKEMMEL BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ…

Gülce’nin anne ve babası Bodrum’un tanınmış iş insanları Cenk ve Ayşegül Sezgin ile Ozan Yılmaz’ın Ankara’da yaşayan anne ve babası Gülcan ve Şükrü Yılmaz, Bodrum Kalesi İngiliz Kulesi avlusunda nikah törenine gelen misafirleri tek tek karşıladılar.  Nikah töreninden önce İngiliz Kulesi avlusunda, Chinese Inn Restaurant’ın çin mutfağına özel birbirinden lezzetli ve farklı tatlarından oluşan ikramlarının yer aldığı bir kokteyl düzenlendi.

Daha sonra yaklaşık 400 davetlinin katıldığı nikah töreni için İngiliz kulesine geçildi.  Bodrum kalesi İngiliz Kulesinin o büyülü atmosferi içinde gerçekleşen nikah töreninde, Gülce ve Ozan çiftinin heyecanı doruktaydı. Nikahları kıyılan evlatları kadar, Sezgin ve Yılmaz ailelerinin heyecanları da yüzlerinden okunuyordu.

Güle ve Ozan’ın nikahlarını kıymak üzere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon davet edildi. Çiftin nikah şahitliğini de İsmail Hakkı Cevahir ile BODTO Başkanı Mahmut Kocadon yaptılar.

gülce sezgin ve ozan yılmaz bodrum kalesi ingiliz kulesinde rüya gibi nikah (7)İNGİLİZLERİN BASKISI ALTINDA KALMADAN KABUL EDİYOR MUSUN?

Başkan Kocadon, Cenk Sezgin’in her zaman farklı ve ses getiren etkinliklere imza attığını, bu seferde yine kızını farklı bir ortamda İngiliz kulesinin bu büyülü atmosferinde evlendirdiğini söyleyerek önce geline “Hiçbir baskı ve etki altında kalmadan Ozan Yılmaz ile evlenmeyi kabul ediyor musun? diye sordu. Gülce’nin yüksek bir ses tonu ile evet demesinin ardından da Başkan Kocadon damat Ozan Yılmaz’a dönerek “Hiçbir baskı altında kalmadan, bak İngiliz Kulesi’ndeyiz. İngilizlerin de baskısı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musun? diye sorunca davetliler adeta kahkahalara boğuldu. Damat Ozan Yılmaz ise bu soruya “Tüm kalbimle Evet…” diyerek yanıt verdi.

Nikahın yapıldığı İngiliz Kulesinin nikah düzenlemesini ve süslemelerini ise “Farklı olan Çekicidir, kaliteli ve estetik tasarımlarla en iyisini yapmaya odaklandık. Çünkü sizin davetiniz bizim özel imzamızı taşıyacak…” ilkesi ile çalışarak farklılık yaratan, Nilyum firması yapmış.

Nikahın ardından Bodrum Kalesi’nin avlusunda müzik eşliğinde dans eden çift mutluluklarını davetliler ile paylaştılar. Gülce ve Ozan çifti Bodrum Kalesi avlusundaki Garden Party’nin ardından, bu mutlu günlerinde arkadaşları ile birlikte tekne üzerinde eğlenmeye devam ettiler.

Gülce ve Ozan çifti, erkek tarafının yaşadığı Ankara’da da bir düğün töreni düzenleyecekleri ve daha sonra balayına çıkacakları öğrenildi.

gülce sezgin ve ozan yılmaz bodrum kalesi ingiliz kulesinde rüya gibi nikah (51)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.