Bodrum Gündem

BODRUM BİR GÜN SUSUZ KALACAK…

BODRUM BİR GÜN SUSUZ KALACAK…

 

güvercinlik arıtma4Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yurttaşların telefonlarına gönderilen mesajda “Bodrum yarımadasında bakım onarım çalışması dolayısıyla tam gün su kesintisi yapılacak…” ifadesi yer alıyor.

Bodrum Gündem Haber

Turizm sezonun başlamasına sayılı günler kala, MUSKİ Genel Müdürlüğü içme suyu hatları ile ilgili çalışmalarını yoğunlaştırdı. Muğla genelinde olduğu gibi Bodrum’da da yoğun bir çalışma sürdüren MUSKİ Genel Müdürlüğü gönderdiği telefon mesajı ile yurttaşların mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları ifade ediliyor. Güvercinlik İçme Suyu Arıtma Tesisinde yapılacak olan bakım onarım çalışması nedeni ile 29 Mart Çarşamba günü sabah saat 08:00’de akşam saat 21:00’e kadar tüm gün Bodrum’a su verilemeyecek.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bodrumlulara gönderilen mesaj şu şekilde;

“29.03.2017 CARSAMBA GÜNÜ BODRUM ILCEMİZİ BESLEYEN GÜVERCİNLİK İCMESUYU ARITMA TESİSİNDE YAPILACAK OLAN BAKIM ONARIM CALIŞMASI NEDENİYLE 08:00-21:00 SAATLERİ ARASINDA YARIMADA GENELİNDE OLUSABILECEK SU KESİNTİSİNE KARSI VATANDAŞLARIMIZIN ÖNLEM ALMALARI RİCA OLUNUR”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.