Bodrum Gündem

BODRUM TURİZM FUARI AÇILDI…

bodeks bodrum turizm fuarı (8)Bodrum 2’nci Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda ihtisas Fuarı (BODEX) kapılarını bugün ziyaretçilerine açtı.  

Bodrum Gündem Haber 

Marmaris Fuarcılık ve Organizasyon (MARFO) tarafından düzenlenen BODEX, Heredot Kültür Merkezi Fuar Alanı’nda törenle açıldı. AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay İzzet Adalıgil, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Refik Ülgen, siyasi parti temsilci ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda turizm sektörü temsilcisi açılışa katıldı.
Açılışta konuşan MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, “Dünyanın ve Türkiye’nin tanıdığı Bodrum’da fuar açmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Bodrum’a bu fuarı kazandıran Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon ve ekibine, Bodrum Ticaret Odası’na ve fuara destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz. 2017 Turizm sezonunda öngörülen olumsuz beklentilere rağmen sektörde hizmet veren 60 firma BODEX fuarında yer alarak ürünlerini tanıtmaya başladı” dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Yılmaz, Milletvekili Öztürk ve katılımcılar kurdelenin düğümünü çözerek açılışı yaptı. Genel Müdür Gülcan, davetlilere fuarı gezdirerek stantları tanıttı.

bodeks bodrum turizm fuarı (17)ŞİKAYET ETMEK YERİNE, ÇÖZÜM BULMAK LAZIM…

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, turizmin kötü gidişatı ile ilgili şikayet etmek yerine bir şeyler yapıldığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Öztük “Fuarda 200 firmanın yer alması anlamlı. Muğla’ya ilk gelişim 1992 yılında bir fuarla alakalı olmuştu. O zaman tek fuardı. Bugün ise yılda yaklaşık 10 fuar düzenleniyor. Fuar yapmaya teşebbüs etmek oldukça önemli. Umutsuzluk girişimcilikte yer almaz. Bu yıl turizm geçen yıla yakın olacak. Biz ileriye bakıyoruz. Hedef koymayan firmalar ileriye gidemez. 40 milyon geldiği zaman da turizm kötüydü 2 milyon turist geldiğinde de. Ben hiç bir zaman turizmcinin ‘bu sezon iyi geçti’ dediğini duymadım” dedi.

1 Nisan Cumartesi günü akşamı sona erecek BODEX Fuarı’nda, ziyaretlerin 11.00-19.00 arası ücretsiz olarak yapılacağı belirtildi. Gün boyu stantlarda çeşitli aktivite, ürün tanıtımları ve yeni ürün lansmanlarının yapılacağı ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.