Bodrum Gündem

BİTEZ’İN beyEFEndisi SABAHATTİN EFE TOPRAĞA VERİLDİ… foto galeri

sabahattin efe 2 nisan 2017 toprağa verildi (58)

İyi bir hukukçu, fotoğraf sanatçısı, Bodrum tarihi ve kültürüne dair yazıları ve Beyefendiliği ile tanınan Sabahattin Efe toprağa verildi. Cenazesine yaklaşık 800 kişi katıldı. Bitez köyiçinden Bitez Köy Mezarlığına kadar omuzlarda taşınarak dualar ile sonsuzluğa uğurlandı…  

Bodrum Gündem Haber/FB

Bodrum sevdalısı ve hukukçu, Bitez’in beyefendisi Avukat Sabahattin Efe’nin cenazesi saat 12:00’de Bitez Hukukçular Sitesindeki evine getirildi. Ailesi, akrabaları ve yakın dostları tarafından dualar okunarak helallik alındı. Efe’nin cenazesi daha sonra Bitez Köyiçi Merkez camiine getirildi. Evlatları Fırat ve Egemen ile ağabeyleri cenazenin başında taziyeleri kabul ettiler.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu cenaze törenine CHP Muğla Milletvekili Prof.Nurettin Demir, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, CHP Bodrum ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, AK Parti Bodrum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Meclis Üyeleri, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Av.Cavidan Özyiğit, Bodrum’da görev yapan Avukatlar, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi İlhan Özyiğit, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, ÇYDD Yönetim kurulu üyeleri ile Sabahattin Efe’nin dostları ve ailesi hazır bulundular.

Öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namazın ardından helallik alındıktan sonra Bitez köyiçinden, Bitez mezarlığına kadar omuzlarda taşınan Efe, Bitez köy mezarlığında toprağa verildi.

Sabahattin Efe’nin Eşi Şadiye Efe, Evlatları Fırat ve Egemen ile ağabeyleri, Bitez köy mezarlığı kapısında taziyeleri kabul ettiler.

sabahattin efe 2 nisan 2017 toprağa verildi (65)UMUTLA UYANMASI BEKLENİYORDU…

Sabahattin Efe sağlıklı beslenen, yediğine içtiğine dikkat eden bir insan olarak biliniyordu. 28 Mart gece yarısı yüksek tansiyon şikayeti ile hastaneye kaldırılan Sabahattin Efe, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Beyin kanaması teşhisi konulan Efe için 29 Mart günü akşam saatlerinde kanama olan bölgedeki kan ve iltihap deşarj yapıldı. Hekimler tarafından birkaç kez uyandırılmaya çalışılan Efe, kimi zaman evladı Fırat’a tepki verdi. Verdiği bu tepkiler nedeni ile Efe ailesinin ve dostlarının umutlar daha da büyüdü. Ancak 1 Nisan akşama doğru ateşi çok yükseldi. Sabahattin Efe yapılan tüm müdahalelere karşın, 1 Nisan akşamı saat 20:15 itibarı ile yaşama veda etti.

sabahattin-efe-istanbul-yazılarıBİTEZİN BEYEFENDİSİ SABAHATTİN EFE…

1 Şubat 1960 doğumlu olan Avukat Sabahattin Efe dokuz kardeşin en küçüğü ve Selahattin Efe ile ikiz kardeşler. Çevresinde beyefendi olarak bilinen ve sevilen bir insan olan Efe iyi bir hukukçu olarak biliniyor. Kendisi gibi Avukat olan Fırat ve İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesinde okuyan iki evladı var. Amatör olarak fotoğrafçılıkta yapan Sabahattin Efe www.bodrumgundem.com haber sitesinde ve Bodrum Gündem Dergi’de Bodrum yakın tarihine ve kültürüne dair yazılar yazmaktaydı. Efe Bitez Köyiçinde bulunan Arapçavuş Kahvehanesinde de Bodrum’a mal olmuş markalar temalı bir pano hazırlamıştı. Siyasetin de içinde yer alan ve CHP üyesi olan Sabahattin Efe geçmiş dönemde, Bitez Belediye Meclis üyeliği de yapmıştı.

Yorumlar

  1. Muazzez Emel Akant dedi ki:

    Çok üzgünüm… Mekanın cennet olsun Sabahattin Efe…

  2. Mehmet Ali Öztaşkın dedi ki:

    Çok çok iyi bir insandı. Mekanı cennet olsun sebahattin abimin..