Bodrum Gündem

MASA TENİSİNDE BODRUM DOSTLUK KUPASI…

MASA TENİSİNDE BODRUM DOSTLUK KUPASI…

masa-tenisi-internet6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü’nde 1. Bodrum Dostluk Kupası Şampiyonası yapıldı. Delfi Arena takımı oyuncularından oluşan Bodrumspor ile Milaslı masa tenisi meraklılarının oluşturduğu Milas Belediyespor arasında yapılan şampiyonayı Bodrum ekibi 18- 10 kazandı.
Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da ilk kez düzenlenen bu özel gündeki turnuva son maça kadar büyük bir çekişmeye sahne oldu. Nefesleri kesen şampiyonada oynanan son 4 maçı alan Bodrum ekibi şampiyon oldu. Şampiyonada Dünya Masa Tenisi Günü’ne özel hazırlanan yeşil beyaz ve mor beyaz renkleriyle çıkan oyuncular centilmenlik örneği sundular. Şampiyonaya profesyonel masa tenisi hocası ve Bodrum Masa tenisi liglerini yürüten Sayın Tahir Çelikkesen de eşlik etti.
Turnuvayı düzenleyen Delfi Arena takımı başkanı ve kaptanı Mehmet Dağoglu kupa töreni öncesi Tahir Çelikkesen’e günün anısına ve verdiği destek ve emekleri için bir plaket verdi. Dağoğlu ayrıca Delfi Arena takımının kurulduğu ilk dönemlerde emeği geçen ve Azerbaycan’da voleybol takımı çalıştıran Adnan Kıstak ve hoca ile Muğla Büyükşehir Belediyesi spordan sorumlu daire Başkanı Ali İnan’a da teşekkür etti.
Şampiyonada Bodrum ekibi adına mücadele eden B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, şampiyonluk kupasını Delfi Arena takımı adına Aytuğ Doğer’e verdi. Karakaya yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ben 2 yıldır bu ailenin içindeyim. Bodrum’da 3 tane lig ve bin 190 tane sporcu var. Her şeyden önce burada çok kaliteli insanlarla tanıştım. Masa tenisi Bodrum için kış aylarında güzel bir aktivite. Ben masa tenisi gönüllüleri ve destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”
Her iki takım kupa ile birlikte dostluk pozu verirken Milas’tan gelen misafirlerin verdikleri mücadele ve gösterdikleri centilmenlikten dolayı teşekkür edildi.
Bodrumspor Kadrosu
Başkan Ve Kaptan Mehmet DAGOGLU
Oyuncular
Erkan Arı
Ahmet Kurşuncu
Atilla Oguz
Yücel Niego
Ayhan Bostan
Göksel Oral
Aytug Doger
Levent Bulut
Rıza Karakaya
Milas Belediyespor
Başkan Ve Kaptan Çağdaş Savaş
Oyuncular
Soner Alagöz
İbrahim Top
Mesut Özer
Mustafa Özalp
Fatih Buldan
Tugay Uçak
Durmuş Ali Akçay

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.