Bodrum Gündem

BODRUM’DA 3 GÜNLÜK MAVİ TUR BEDAVA…

BODRUM’DA 3 GÜNLÜK MAVİ TUR BEDAVA…

bodtodan-balayı-çiftlerine-3-günlük-mavi-tur-hediyeBodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum’da evlenecek çiftlere balayı için 3 günlük Mavi Tur yolculuğu hediye edeceklerini  söyledi.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın Bodrumlu turizmcilerle bir araya geldiği toplantıda konuşan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, yurt dışından gelip Bodrum’da evlenecek çiftlere 3 günlük Mavi Tur gezisi hediye edeceklerini açıkladı.

Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın, Avrupa’da yaşayan Türklerin yurt dışı yerine ülkemizde düğün yapmaları konusunda Cumhurbaşkanı tarafından yapılan çağrıyı yenilemesi ve Türkiye’deki çeşitli il ve ilçelerden evli çiftlere düğün hediyeleri verilerek bu kampanyanın özendirilmesini hatırlattığı konuşmasının ardından söz alan Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un Bodrum’da evlenecek çiftlere 3 günlük Mavi Tur hediye ettiği ifade edildi.

bodrum ticaret odası başkanı mahmut serdar kocadon balayı çiftlerine 3 gün mavi tur hediye ettiKonu ile ilgili sorularımızı yanıtlayan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon şunları söyledi; “Turizm Bakanımız sayın Nabi Avcı ile yaptığımız toplantıda da belirttiğim üzere biz Bodrum Ticaret Odası olarak yurt dışından gelip Bodrum’da nikah kıyıp evlenecek yeni çiftlere 3 günlük Mavi Tur hediye edeceğiz. Her yerin meşhur bir özelliği vardır  Bodrumumuzun da en büyük özelliklerinden biri Mavi Turudur. Bu nedenle Bodrum Ticaret Odası olarak yurt dışından Bodrum’a gelerek burada nikah kıyıp evlenecek çiftlerimize 3 günlük Mavi Tur hediye edeceğiz.” Dedi.

Bu kampanyanın sadece yurt dışından gelerek Bodrum’da nikah kıyacak çiftleri kapsadığını belirten başkan Kocadon “Bakanımız Marmaris’in ve Köyceğiz’in sağladığı imkanlardan bahsedince bizim de Mavi yolculuğumuz meşhur olduğu için yurt dışından gelip evlenmiş olan yeni çiftlere, ama yeni çift olacak nikah tazeleme falan değil. Bunlara 3 gün Bodrum Ticaret Odası olarak Mavi Tur Balayı desteği verdik. Lütfen gelsinler nikahlarını burada kıysınlar, daha sonra 3 gün Mavi Yolculuk ve balayı bizdenBu kampanyamız sadece yeni evlenecek çiftlerimizi kapsayacak, nikah tazelemek ya da başka bir durumda kampanyamız geçerli olmayacaktır” dedi.

Bilindiği üzere Eskişehir’den Sivrihisar, , Afyonkarahisar’ın Emirdağ’dan sonra Marmaris’de yurt dışından gelerek düğün yapan çiftlere çeşitli hediyeler veriyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.