Bodrum Gündem

BODRUMSPOR ARTIK 2. LİGDE…

bodrumspor-şampiyon-manşetBodrum ilçe stadındaki maç Bodruspor’un 2-0 lık  galibiyeti ile sonuçlandı. Alına bu galibiyetle Bodrumspor bir üst lige çıkmayı garantilemiş oldu.
Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem
Bodrumspor’un ev sahibi olduğu karşılaşmayı Muğla valisi Amir Çiçek, CHP Muğla milletvekili Akın Üstündağ, Prof. Dr. Nurettin Demi, MHP MUğla milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum kaymakamı Bekir Yılmaz, Cumhuriyet başsavcısı Barış Duman, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas Belediye başkanı Muhammet Tokat, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODER başkanı Halil Özyurt, Bodrum Şoförler Odası başkanı Hasan Kablı, belediye Başkan yardımcıları Taner Uslu, İsmail Altındağ, Kemal Orman, Turgay Kaya, Bodrumspor başkanı Rıza Karakaya, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen,  MHP İlçe Başkanı Cengizhan Sancar ve yarımadanın her köşesinden gelen yaklaşık İki bin Bodrumspor taraftarı izledi.
Maça oldukça hızlı başlayan Bodrumspır ilk dakikalardan itibaren rakibine göz açtırmadı. Onuncu dakikada 11 numaralı Muhammet Kerem Aktürkoğlu’nun atığı golle moral kazanan Bodumsporlu oyuncular birinci yarının ilerleyen dakikalarında bir üst lig için hazır olduklarının sinyalini verdiler. İkinci yarının 85.  dakikasında Emrah Kaya Bodrumsporun ikinci golünü attı. Karşılaşma sonunda Bodrum Şehir Stadı’nda şampiyonluk büyük bir coşku ile kutlandı.

Bodrum Şehir Stadı’ndan üstü açık otobüse binen B.B. Bodrumsporlu futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler taraftarların oluşturduğu konvoy eşliğinde şehir turu atarken, geçilen sokak ve caddelerde vatandaşlarda sokağa çıkarak B.B. Bodrumspor’un şampiyonluğunu kutladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.