Bodrum Gündem

BODRUM’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI – FOTO GALERİ-

23-NİSAN-KUTLAMALARI-MANŞETBodrum’da ki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, önce Belediye meydanında bulunan Atatürk Heykeline anıtına çelenk sunumu ile başladı ve Şehir Stadındaki gösterilerle devam etti.

Bodrum Gündem Haber

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Kutlama programı kapsamında çelenk sunumunun ardından katılımcılar Bodrum Şehir Stadı’nda düzenlenen kutlama etkinliklerine  geçtiler.  Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve eşi,  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Garnizon Komutan vekili Personel  Albay Ümit Tezcan, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu ve Muharip Gaziler Derneği Üyeleri stadı dolduran vatandaşlarla birlikte gösterileri izlediler.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin günün anlam önemine dair bir konuşma yaptı.  Gösteri öncesinde öğrenciler, 23 Nisana dair şiir ve kompozisyonlar okudular.  Sonrasında Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu,  Bahçeşehir Koleji ve BOFAD’ın  birlikte  hazırladıkları gösteriler gerçekleşti.
Bodrum Şehir Stadı’ndaki kutlama programında okul öğrencileri hazırladıkları çeşitli dans gösterilerini sundular. Birbirinden renkli kıyafetleriyle dans eden öğrencileri vatandaşlar da coşkuyla izledi. Ayrıca Bahçeşehir Koleji Anasınıfı öğrencilerinin işitme engelli çocuklar için işaret dilini de kullandıkları bir şarkı seslendirdiler. Şarkıya yine işaret dili ile protokolde bulunan kaymakam ve belediye başkanının yanı sıra  vatandaşlar da  eşlik etti.

Kutlamaların bitiminde sahaya inen Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve beraberindeki heyet  etkinlikte görev alan öğretmenleri kutlayarak öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.