Bodrum Gündem

O FİDANLAR ÇOK ANLAMLI BİR GÜNDE DİKİLDİ…

Bodrum-chp-gençleri-haykırdı-egemenlik-kayıtsız-şartsız-milletindir

CHP Bodrum Gençlik Kolları, Türkiye’nin yedi bölgesinden gelen ve bölgesine özgü yedi fidanı, 81 ilimizden gelen topraklar ile buluşturdu.  Gençler fidanları çok anlamlı bir günde TBMM’nin kurulduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Tepecik’te Türkan Saylan’ın büstünün hemen yanına dikti. Gençler fidanların yanında gazetecilere poz verirken sol yumruklarını havaya kaldırdılar ve “Egemenlik Kayıtsız şartsız Milletindir…” şeklinde haykırdılar…

Bodrum Gündem Haber /FB

CHP Bodrum Gençlik Kolları altı ay önce 10 Kasım 2016’da Türkiye’nin yedi bölgesinden, bölgeye özgü yedi fidanı Bodrum’da topladılar. Akdeniz Bölgesi’nden Muz, Doğu Anadolu Bölgesi’nden Kayısı, Ege Bölgesi’nden İncir, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Antep Fıstığı, İç Anadolu Bölgesi’nden Elma, Karadeniz Bölgesi’nden Fındık ve Marmara Bölgesi’nden de zeytin fidanlarını Bodrum’a getirmişler ve saksıların üzerlerine de Atatürk İlkelerinin yazılı olduğu levhalar koymuşlardı.

İşte o fidanlar Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş gününde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ve yine Türkiye’nin yetiştirdiği çok değerli bir bilim insanı ve ÇYDD’nin kurucu başkanı Prof.Dr. Türkan Saylan büstünün hemen yanına CHP gençleri tarafından dikildi.  CHP’li gençler dikimin ardından da fidanların can suyunu verdiler. Gençler aynı zamanda Türkiye’nin 81 ilinden Bodrum’a gelen toprakları da fidanlar ile buluşturmuş oldular.

chp bodrum gençlik kolları fidan dikimi 23 nisan 2017 (9)CHP Bodrum Gençlik Kollarının Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Engin Yıldızhan şunları söyledi: “10 Kasım 2016’da ülkemizin 7 bölgesinden getirdiğimiz fidanlarla, ülkemizin 81 ilinden  getirdiğimiz toprakları birleştirdik. Bugün, yani 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Halk- Lis ile beraber bu fidanların dikimini yaptık…”

CHP Gençlik Kollarının bu etkinliğine, Halkçı Liseliler (Halk- Lis) de destek verdi. Halk- Lis Bodrum Başkanı Ege Özkan ise gençlik kollarının başlattığı çalışmaya destek verdiklerini söyleyerek;  “CHP Bodrum Gençlik Kollarının 10 Kasım’da başlattığı bu çalışmaya biz de destek verdik ve şimdi beraber tamamlıyoruz. Gençler olarak Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz. Cumhuriyet ve Atatürk için olan projelere her zaman katkı sağlayacağız. Çocuklar yarınlarımız, biz de bugünleriz. Bugünlerimiz ve yarınlarımız için de her zaman çalışmaya devam edeceğiz…” dedi.

CHP’li gençler fidanların başında gazetecilere poz verirken sol yumruklarını havaya kaldırarak “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir…” diye haykırdılar…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.