Bodrum Gündem

ALMAN TEKNOLOJİSİNİN DÜNYA DEVİ BAUFORMAT  &  BURGER   BODRUM’DA…

ALMAN TEKNOLOJİSİNİN DÜNYA DEVİ BAUFORMAT  &  BURGER   BODRUM’DA…

ses mutfakSES Mutfak,  sektörün deneyimli firmaları olan Dünya devi Bauformat  &  Burger  ürünleri  ile  İstanbul ‘dan sonra Türkiye’nin en büyük showroomu ile Bodrum’da.

Bodrum Gündem Haber

Bauformat & Burger  ürünleri ile yeni showroomlar açarak pazarda büyümek için kolları sıvayan Ses Mutfak 2 şubesinin de açılışını yaptı. Ses Mutfak Yönetim kurulu başkanı Kadir Gürses, yakın bir tarihte üretim için fabrikanın da Türkiye’ye yapılacağını belirtti.  İlk etapta 10-15 milyon Euro’luk bir yatırım olacağını belirten Gürses “Türkiye’den Ortadoğu pazarına ihracat yapmayı planlıyoruz” dedi.

2015 yılında faaliyete İstanbul’da başlayan Ses Mutfak, üretim kalitesine verdiği önem doğrultusunda teknolojiye ve insana yönelik yatırımlarını Bodrum şubesi ile genişletme kararını aldı. Bodrum Konacık’da  900m2 lik bir showroom açan Ses Mutfak,  Mutfak sektöründe Türkiye’nin en büyük showroomun’da dünya devleri ile Bodrumluları buluşturmanın gururunu yaşıyor.

Ses Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürses “Alman Teknolojisini Türkiye’ye getirdik. İmalat olarak dünyanın en büyük 4. üreticisi konumunda olan Bauformat, günde 6000 adet box olarak montaja hazır kurulu modül üretmektedir. Bauformat, Burger’in yanı sıra Franke, Faber, Elica, Barazza, Schock, Blanco, Liebherr ve Silverline gibi Dünya devlerinin de  ürünlerini  satıyoruz. En fazla mutfak teşhiri yapılan bir Showroom açtık, 900m2 lik bir alanda 20 ayrı mutfak teşhir ediyoruz. Montajlarımızı kendi ekiplerimiz tarafından Almanya destekli yapmaktayız. Yenilikçi ve farklı tasarımlarla hizmet veriyoruz. Tecrübeli mimar kadromuz geliştirilmiş bilgisayar programlarımız ve müşterilerimizin isteği doğrultusunda projeler üretmekteyiz. Ürünlerimizde fonksiyonelliğin yanı sıra estetik akıllı çözümlerde sunulmaktadır. Kişiye özel yaptığımız tasarım ve üretimlerin yanı sıra toplu konut projelerinde ve inşaat şirketlerine de hizmet verebilmekteyiz. Kısa süre önce Ankara’da YP inşaata Nefis Çankaya evleri için 216 mutfak, Satıroğlu İns. İstanbul Maltepe’de 244 mutfak, Vavtaş İnş Suadiye Kadiköy’de 18 daire vs. gibi devam eden işlerimiz mevcuttur. Bodrum mağazamızın da tüm Bodrumlulara hayırlı olmasını gönülden dilerim” dedi.

Ayrıca Kadir Gürses her zaman yenilikçi, ergonomik dizayn, konfor, kullanım kolaylığı ve yüksek kaliteyi hedefleyen bir anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.