Bodrum Gündem

VALİ ÇİÇEK, BODRUMLU VATANDAŞLARI DİNLEDİ…

vali bodrumlu vatandaşları dinledi (2)Muğla Valisi Amir Çiçek halk buluşmaları kapsamında Bodrum’da Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Mumcular Karaova Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıya Vali Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek, ilçe kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Vali Çiçek, mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu vatandaşlarla sohbet ederek, “Bizler bu makamlarda sizlere hizmet etmek amacıyla bulunuyoruz. Öncelikli görevimiz vatandaşa sağlıklı, hızlı ve kesintisiz hizmet sunmaktır. Bu nedenle bugün buraya kurum müdürlerimiz ile birlikte sorun ve taleplerinizi dinlemeye ve çözüme kavuşturmaya geldik” dedi.

41 yıl önce başladığı görevini aynı heyecanla devam ettirdiğini belirten Vali Çiçek, makamların oturmak için değil çalışmak için olduğunu söyledi.

Devletin daima vatandaşın yanında olduğunu ifade eden Vali Çiçek, devletin tüm kesimdeki insanlara sahip çıkıp yardım ettiğini belirtti.

Her fırsatta toplumun tüm kesiminden vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Vali Çiçek, “Vatandaşın yüzünü güldürmek için devletin kapısı herkese açıktır. Dinamik, sorunları çözen, vatandaş odaklı bir anlayışla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Devlet; sorunların altında ezilen bürokrat değil, işleyen ve sorunları çözendir. Durmak yok hep birlikte çalışacağız. Zaman ülkemizin gücüne güç katma zamanıdır” diye konuştu.

Düşmana karşı bir ve diri olacağız diye konuşan Vali Çiçek, “15 Temmuzda ülkenin birliğini, dirliğini ve bağımsızlığını bozmak isteyenlere fırsat vermeyen bir milletin evlatlarıyız” dedi.

Vali Çiçek, konuşmasının ardından vatandaşlara ve muhtarlara söz vererek, sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarlar ve vatandaşlar, birebir çözüm bulma noktasında toplantının çok faydalı geçtiğini belirtip Vali Çiçek’e toplantının düzenlenmesinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.