Bodrum Gündem

BODRUM’UN EN BAŞARILI ORTAOKULU CUMHURİYET…

BODRUM'UN EN BAŞARILI ORTAOKULU CUMHURİYET (1)Bodrum Ortaokullar arası bilgi yarışması bugün yapılan finalle sona erdi. Yarışmayı Cumhuriyet Ortaokulu kazandı. 

Bodrum Gündem Haber
Bodrum İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün ilkokullar ve ortaokullar arasında bilgi paylaşımının yaygınlaştırılması, öğrencilerin teşvik edilmesi, öğrencilere yarışma kültürünün kazandırılması ve sınavlara hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği yarışmalarda ortaokul finali bugün sabah saatlerinde Bodrum Anadolu Lisesi’nde yapıldı.
Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu, Özel Marmara Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Özel TED Ortaokulu’nun yarıştığı finalde, 160 puan toplayan Cumhuriyet Ortaokulu yarışmayı kazandı.

Yarışmada Özel Marmara Ortaokulu 150 puanla ikinci, Özel Bodrum TED Koleji ortaokulu 140 puanla üçüncü, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu ise 120 puanla dördüncü oldu. Büyük sevinç yaşayan öğrencilere yarışma sonunda madalya ve plaketleri verildi.
Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Eyüp Demirci yarışma sonunda yaptığı konuşmada “Bu sürecin başından bu yana yoğun çaba harcayan, kurduğumuz komisyonlarda soru hazırlayan, soru gönderen ve organizasyonun sorunsuz geçmesinde emek harcayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Demirci tüm öğrenciler de başarılar diledi.

Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Cemil Göğercin, öğrencilerinin kazandığı başarı ile ilgili şunları söyledi “Eğitim yılı başladığı andan itibaren müdüründen,müdür yardımcıların,  öğretmenine ve müsdahdemine kadar hepimiz çocuklarımızın başarılı olması için gereken disiplinli çalışma ortamını sağlamaya çalıştık. Öğrencilerimiz de gelecekleri için  özverili biçimde çalıştılar. Bodrum Milli Eğitim müdürlüğünce her yıl yapılan ortaokullar arası bilgi yarışmasında bu yıl okulumuzun 7. sınıf öğrencileri Helin Karabulut, Ahmed Tarık, Ahmethan Girgin ile İbrahim Özdemir  birinci tur elemede, yarı finalde ve finalde birinciliği elden bırakmadılar. Bodrum yarımadasındaki 21 okul arasında gerçekleştirilen bilgi yarışması birinciliğini okulları Cumhuriyet’e gururla taşıdılar. Başarıları ile bizi gururlandıran çocuklarımızı tebrik ederken emeği geçen velilerimiz ve eğitimcilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
İlkokullar arasındaki bilgi yarışması ise geçen hafta tamamlanmış ve Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu birinci olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.