Bodrum Gündem

ANADOLU MEDYASI FETHİYE’DE BULUŞUYOR…

ANADOLU MEDYASI FETHİYE’DE BULUŞUYOR…

 

fethiye gazeteciler derneğiTürkiye’nin en büyük medya meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 2.olağan genel kurul toplantısı Fethiye Gazeteciler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 12-15 Mayıs tarihleri arasında yaklaşık 150 gazeteci ve eşleri; Fethiye’nin turizm noktalarını da gezerek, tanıtım elçileri olacak.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin dört bir tarafından basın alanında 20 bin meslek mensubu üyesi bulunan, 92 dernek 8 federasyonu bünyesinde bulunduran Türkiye’nin en büyük çatı kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu delegeleri ve aileleri  Fethiye’de biraraya geliyor.

Konfederasyon üyesi Fethiye Gazeteciler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek 2.olağan genel kurul toplantısı için 12 Mayıs tarihinde Fethiye’ye gelen gazeteciler, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e de ziyaret gerçekleştirecekler. Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi Mustafa Arslan dernek üyelerine ve organizasyona katılan cemiyet başkanlarının sorularını da cevaplandıracak. 14 Mayıs Pazar günü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 11 nci başkanlar kurulu toplantısı ve 2.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecek. Toplantının yanısıra Fethiye’nin doğal güzellikleri, tarihi, kültürel değerlerini de tanıyacak olan gazeteciler aracılığıyla Fethiye’nin tanıtımı da amaçlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.