Bodrum Gündem

FARKLI BİR ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ…

FARKLI BİR ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ…

gürol-inan-birol-inan-nazmiye-inan-annenize-yürüyüş-armağan-edin

Bodrum iş dünyasının tanınan isimlerinden Gürol ve Birol İnan kardeşler Şubat ayında kaybettikleri annelerinin anısına, beslenme alışkanlıklarına ve hareketli yaşama dikkat çekmek amacı ile “Yürümek Yaşamın Hediyesidir” sloganıyla çok anlamlı bir etkinlik düzenliyor.
Bodrum Gündem Haber
25 Şubat’ta yaşadığı kronik sağlık sorunları nedeniyle İnan kardeşlerin anneleri Nazmiye İnan, hayatını kaybetmişti. Anneleri olmadan ilk anneler gününü geçirecek olan İnan ailesi, annelerinin özellikle yaşamının son döneminde yaşadığı sağlık sorunlarına dikkat çekmek amacı ile oldukça dikkat çeken bir etkinliğe imza atıyorlar. Annelerinin yaşamının son döneminde hareketsiz kalması nedeniyle sağlık sorunlarının daha da çok artmasını anlatabilmek ve farkındalık yaratmak amacı ile böyle bir etkinliğe karar vermişler.

nazmiye-inan-vefat-ettiFARKINDALIK YARATMAK İÇİN…

Anneler gününde “Yürümek Yaşamın Hediyesidir/Anneler Günü’nde Annenize Yürüyüş Hediye Edin” sloganıyla hayata geçirilecek etkinlik hakkında bilgiler veren Gürol İnan “Annemizin gençlik yılları çok hareketliydi. Durmak, yorulmak bilmezdi. Çocukluğumuzda ve gençliğimizde annemizin hasta olduğunu bile hatırlamadığımız halde, ilerleyen yaşlarında hareketsizlik ve beslenme alışkanlıkları sebebiyle çeşitli hastalıklar sahibi oldu. Şeker, yüksek tansiyon sorunlarıyla başlayarak, böbrek yetmezliği nüksetti, diyalize kadar sürükledi onu. Diyalizden hiç hoşlanmadı, depresyona girdi. Annemiz özellikle son 2.5 yıl yaşam kalitesini olumsuz etkileyen sağlık sorunları ile mücadele etmek zorunda kaldı. 25 Şubat 2017 günü yaşama veda etti. İnan ailesi olarak; annemizin yaşadığı bu durumu başka anneler ve evlatlar yaşamasın diye; “Yürümek Yaşamın Hediyesidir/Anneler Günü’nde Annenize Yürüyüş Hediye Edin” temalı bir etkinlik ile toplumumuzda bir farkındalık hareketi başlatma kararı aldık. Amacımız yürümenin, hareket etmenin, sağlık ve yaşam kalitesi ile ilişkisi üzerine dikkat çekmek ve herkesi harekete geçirmek. Etkinliği ailenin malı olmaktan, toplumun sahip çıktığı bir zenginlik haline getirmek istiyoruz. Çamlık Köyü’nde ilkini organize ettiğimiz bu güzel etkinliğe sahip çıkılması halinde, annemizin de doğum tarihi olan 15 Mayıs’a yakın tarihlerdeki her Anneler Günü’nde, Bodrum’un etkinlik zenginliğine katarak, sonraki yıllarda da devam ettirmek arzusundayız. Öyle gönlü zengin insanlarımız var ki; etkinlik sırasındaki vereceğimiz servislerin bir kısmı talebimiz olmadığı halde, servis veren kurumlar tarafından desteklendi. Hepsine müteşekkiriz. 14 Mayıs 2017 Pazar günü annelerinizi ellerinden tutun getirin, annenize doğanın kucağında, şenlikli, neşe içinde bir yürüyüş hediye edin. Anneler Günü bir şölen olsun, yıllara aksın. Annemizi ve bütün anneleri çok seviyoruz. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, “Yürümek Yaşamın Hediyesidir” diyoruz” dedi.
14 Mayıs Pazar günü saat 10:30’da Çamlık Köyü’ndeki Kır Sofrası’ndan başlayacak olan etkinlik için saat 10:00’da Lise Kavşağı’nda bulunan BOSİS otoparkından da ücretsiz servis kaldırılacak.

https://www.facebook.com/events/137557910119230/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.