Bodrum Gündem

BODRUM’DA SEVGİYE ENGEL YOK!

engeller bodrumda asildi (8)

Bodrum Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle 10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen “Bodrum’da Engel Yok Şenlik Var” etkinliğine katılanlar özel bir davette bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Erzincan, Kırklareli, Malatya, Giresun, Elazığ, Adıyaman, Kocaeli, Balıkesir, İstanbul, Yalova, Antalya, Ordu, Ankara ve Muğla’daki 15 özel eğitim okulundan 160 özel birey ile velileri ve öğretmenleri için Bodrum Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından akşam Ersan Resort Otel’de yemek düzenlendi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’in ev sahipliğini yaptığı etkinlikte Başkan Kocadon, “Sizleri Bodrum’da görmekten, sizlerle bu mutluluğu paylaşmaktan son derece mutluyum ve onurluyum. İyi ki güzel davetimizi kabul edip Bodrum’umuza geldiniz. Ne mutlu ki bize, sizin gibi engel tanımayan kardeşlerimle birlikte olmaktan. Sizler engel tanımıyorsunuz, sizler için engel yok. Gözlerinizdeki sevginin gerçek bir sevgi olduğunu biliyorum. Çünkü sizlerde art niyet yok ve her şey yürektendir. Ben şuna inanıyorum: Sevgi asla engel tanımaz. Yeter ki inanalım, mücadele edelim. Hatta bugün bakın, burada bir sloganımız da var; ‘Bodrum’da engel yok şenlik var’. Bir hafta sonra da Ortakent Yahşi’de engelli arkadaşlarımızın maçları var. Tenis olsun yüzme olsun; onlar da orada mücadele edecekler. Hepsi inanmış kardeşlerimiz, inanmış evlatlarımız. Ben 19 yıla yakındır belediye başkanlığı yapıyorum, en büyük mutluluğu ise sizlerle olduğum gecelerde yaşıyorum. Biz gerek engelliler haftasında gerek engelliler için düzenlenen günlerde çok güzel etkinlikler hazırlıyoruz. Ayrıca her şartta onların yanında olan velilerine, öğretmenlerine ve tabi ki bu etkinlikleri düzenleyen Milli Eğitim Müdürümüze, Bodrum Belediye Başkanlığı Personeline huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum…” dedi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin de tüm katılımcılara hoş geldiniz diyerek katkılarından dolayı da Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür etti. Yemek sonrası tüm misafirler gece boyunca gönüllerince eğlendi. İstanbul Ataşehir Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi Öğrencilerinin, öğretmenleri Ali Yalçın ile birlikte yaptığı dans gösterisi de ilgiyle izlendi. Grup ardından alkışlar arasında hep bir ağızdan İstiklal Marşını okudu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.