Bodrum Gündem

BMK’DAN BODRUM BELEDİYESİNE ZİYARET…

bmk belediye ziyareti bodrum (1)Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) yöneticileri, Bodrum Belediyesine ve Başkan Mehmet Kocadon’a, spor kulüplerine yapmış olduğu destekler dolayısı ile teşekkür ziyaretinde bulundu.
Bodrum Gündem Haber 
Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik ile yönetim kurulu üyeleri İrfan Değercan ve Suat Söylemez katıldı.
29-30 Nisan tarihlerinde Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Bodrum yarışlarında göstermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür eden yönetim, Başkan Kocadon’a plaket takdim etti.
BMK Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erçik Bodrum Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana Başkan Kocadon’un spora vermiş olduğu desteklerin farkında olduklarını belirterek, “Seçildiğiniz günden bu güne spora ne kadar önem verdiğinizi görüyoruz. Baştan beri bizlere her zaman, elinizden gelen desteği gösterdiniz. Sizlere minnettarız. Sporun ve sporcunun ne kadar değerli olduğunu herkese gösteriyor ve aynı zamanda da Bodrum turizmine spor ile de katkıda bulunuyorsunuz. Size kulübüm adına çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, “Bodrum’da spor adına yapmış olduğumuz her destek ile Bodrum’u bu alanda daha da yükseltmiş oluyoruz. Böylece Bodrum’da spor turizmine de katkı sağlıyoruz. Sporun her türlüsüne ve tüm sporculara elimizden geldiğince desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
Yönetim kurulu üyeleri ziyaret sonunda Başkan Kocadon’a teşekkür plaketi takdim etti. Ayrıca üyeler, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ’ı da ziyaret edip teşekkür ederek plaket verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.