Bodrum Gündem

GOLWING TUTKUNLARI BODRUM’DA…

GOLWING TUTKUNLARI BODRUM'DA (6)19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bodrum’da “Bodrum Goldwing Festivali” düzenleniyor. Festival için öğle saatlerinde Bodrum Belediye Meydanı’na gelen Goldwing tutkunları renkli görüntüler oluşturdu.
Bodrum Gündem Haber 
Honda’nın ürettiği farklı bir motosiklet türü olan Goldwing’in tutkunları, her yıl farklı şehirlerde gerçekleştirdiği Goldwing Festivalini bu yıl Bodrum’da düzenliyor. 3 gün sürecek festival kapsamında Türkiye’nin farklı şehirleri ile Kıbrıs’tan Bodrum’a gelen yaklaşık 50 motor tutkunu renkli görüntüler oluşturdu. Bir şenlik alanını andıran görüntülerin çıktığı anları meydandan geçen yerli ve yabancı turistler cep telefonu kameralarıyla ölümsüzleştirdi.

Festivalin düzenlenmesinde öncü olan, kendisi de bir Goldwing tutkunu olan iş adamı Atilla Serttaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada festivalin TR Exreme Grubu ile Goldwing Riders Club üyeleri tarafından düzenlendiğini belirterek şunları söyledi:  “Türkiye’nin birçok yerinden Golwingci arkadaşımız geldi. Bodrum’da ilk defa yapılan bir etkinlik, bundan sonra inşallah daha sık yapacağız. Hem Bodrum’daki gençlere örnek olmak, hem Cumhuriyetimizin kuruluşunu anmak için bayraklarımızla birlikte Bodrum halkıyla kaynaşmaya geldiler. İnşallah güzel bir hafta sonu geçiririz. Bundan sonra tüm Goldwing camiası her 19 Mayıs’ta buraya gelecekler inşallah. Goldwing daha konforlu ve güvenilir bir motor, Bodrum’da da Goldwing kullanıcısı giderek artıyor. Bodrum’da motosiklet tutkunu arkadaşımız çok. Biz de kasklarımızı takarak güvenli sürüş konusunda örnek olan bir grubuz” dedi.

Goldwing Riders Club Başkanı Sina Afyoneri ise Bodrum’a 50’nin üzerinde motorda çok sayıda Goldwing tutkununun geldiğinin bilgisini vererek şu ifadeleri kullandı:  “Bu etkinliği 2004 senesinden beri her 19 Mayıs günü farklı illerde yapıyoruz. Sağolsun bu sene Atilla Bey’in daveti üzerine buraya geldik. Kendisi güzel bir organizasyon yaptı bizim için. Goldwing Honda’nın yaptığı önemli bir motosiklet modeli. Dünya’da ayrıcalıklı binicilere sahip. Biz de Türkiye’de bir kulüp kurduk. Bizi burada ağırladığınız için çok mutluyuz” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Bodrum’un marka değerinin artmasında spor turizminin önemli bir yer tuttuğuna işaret ederek “Bugün bu festival havasını bayramımızda bize yaşatan siz değerli dostlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Meydanda toplanan motorcular saygı duruşunda bulunduktan sonra ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Bodrum turuna başladı. Bugün akşam saatlerine kadar Bodrum Yarımadası’nı turlayacak motor tutkunları, Bodrum’da gerçekleştirecekleri 2 günlük etkinliklerin ardından evlerine dönecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.