Bodrum Gündem

SAZKÖYLÜLER ATASINA KAVUŞTU…


sazköylüler atasına kavuştu (1)Bodrum Karaova Bölgesi Sazköy Mahallesi köy meydanına Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5. Bölge Ekibi tarafından yapılan Atatürk heykeli törenle açıldı.
Bodrum Gündem Haber 
Düzenlenen açılış törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu ve İsmail Altındağ, Mumcular Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Sert, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Sazköy Muhtarı Erdal Yabacı, 5. Bölge Sorumlusu Zafer Yurt ve vatandaşlar katıldı.
Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 5. Bölge Ekibi tarafından çevre düzenlemesi yapılan ve üstünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bu memleketin sahibi ve toplumumuzun asil unsuru köylüdür” sözlerinin yer kaide Sazköy Meydanına yerleştirildi.
Sağanak yağmura rağmen Sazköy halkının büyük ilgi gösterdiği Atatürk heykelinin açılış töreninde bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi:
“Atamız bu güzel ülkemize bereket getirdi. Maalesef bugünler biraz zorlanıyor ama hiç zorlanmasın bizler olduğumuz müddetçe böyle teyzelerimiz olduğu müddetçe böyle büyüklerimiz olduğu müddetçe böyle gençlerimiz olduğu müddetçe hiçbir şey olmaz. Bizim yolumuz onun gözündeki ışık yoludur medeniyet yoludur. Onun için mücadele etmeye devam edeceğiz. Biz medeni insanlarız güzel insanlarız hoşgörülü insanlarız, Atamızın bize mirasıdır. Birlik beraberlik, her tarafta barış, Türkiye’de barış Dünya’da barış. Onun için Atamın heykelini açmaktan son derece mutluyum. Bu talebi eden teyzeme, amcama çok teşekkür ediyorum. Özellikle muhtarıma da teşekkür etmek istiyorum gerçekten çok ilgilendi. Tabi bir de bu işleri yapan bizim 5. bölgemizin sorumlusu Zafer Yurt Bey var, ona da çok teşekkür ediyoruz böyle güzel bir atmosferi bize hazırladığı için.” dedi.
Tören sonrasında Sazköy Muhtarı Erdal Yabacı mahallelerine Atatürk heykeli kazandırdığı için Sazköy halkı adına Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.