Bodrum Gündem

BODRUMLU BAYBARS VE EREN,  WUSHU’DA AVRUPA ŞAMPİYONU…

 

baybars-ve-eren-wushu-avrupa-şampiyonu-manşetGürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenen Avrupa Wushu Şampiyonası’nda Bodrum Belediyesi Bodrumspor Wushu Takımından 12 yaşındaki Aybars Altuntabak ve Eren Ateş  altın madalya alarak Avrupa Şampiyonu oldular.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

18 Mayıs’ta Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenen Avrupa Wushu Şampiyonasına katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Wushu Takımından Baybars Altuntabak ile Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulundan Eren Ateş ,12 yaş altı Duilian kategorisinde Avrupa şampiyonu oldular.

Bodrumspor ve Milli Takım Wushu antrenörü Ali Top, Baybars ve Eren’in Avrupa Şampiyonuluğunu sosyal medya hesabından yazdığı şu notla duyurduAllahım bu günlerde mi görecektik. Baybars ve Eren 12 yaş altı Duilian kategorisinde Avrupa şampiyonu oldular.”

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Wushu Takımının 22 Mayıs akşamı saat 22:30 gibi Bodrum’a dönmeleri bekleniyor. Avrupa Şampiyonu olan Baybars ve Eren’in  başta aileleri, öğretmen ve arkadaşları heyecanla ekibin Bodrum’a dönmesini bekliyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.