Bodrum Gündem

ŞENSA YAPI’DAN “SİSTEM EVİ” UYGULAMASI…

ŞENSA YAPI’DAN “SİSTEM EVİ” UYGULAMASI…

ŞENSA-YAPI-SİSTEM-EVİ-UYGULAMASIYaşam alanlarını en ince detayına kadar düşünen Şensa Yapı, “Sistem Evi” denilen yeni uygulama ile sektöründe öncü olmaya devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

1998 yılında Bodrum’da imalata başlayan Şensa Yapı, yaşam alanlarınıza en iyisini sunmayı ilke edinen projeleri geliştirerek uygulamaya sunar. Firma “Sistem Evi” denilen bu yeni uygulama ile liderlik yolunda bir adım daha ilerledi.

PVC’den katlanır cam sistemlerine kadar lider firmalar ile çalışan Şensa Yapı, sektöründe A plus ürün ve hizmet sunma çizgisini korumaya devam ediyor.

1998 yılında Bodrum’da imalata başlayan Şensa Yapı, sağlam adımlarda ilerlemekte. Yaşam alanlarınıza en iyisini sunmayı ilke edinen Şensa Yapı, projeleri geliştirerek, sistemi çözerek, uygulamaya sunar. “Sistem Evi” denilen bu yeni uygulama ile liderlik yolunda bir adım daha öne geçmiştir.

Evlere kalıcı çözümler sunan firma, Ege Pen deceuninck, Becker, Alumil Aliminyum Sistemleri, Albert Genau, Kaynak Metal Aksesuar, Manusa, Saray Aliminyum, Linea Rossa Milano ve Nice gibi birçok ünlü marka ile çalışmakta.

Şensa Yapı, çelik konstrüksiyon, alüminyum doğrama, PVC doğrama, panjur sistemleri, kompozit ve silikon cephe sistemleri, sineklik, motorlu tente, korkuluk sistemleri, korkuluk ve katlanır cam sistemleri, yana kayar kapı motorları ve fotoselli kapılar dahil olmak üzere birçok konuda detay geliştirerek en iyi ürün ve işçilik konusunda müşterilerine hizmet vermekte. Yaşam alanlarını en ince detayına kadar düşünen Şensa Yapı, güçlü, kaliteli ve estetik çözümler sunarak, geleceğe yönelik konforunuzu üst düzeye taşır.

Şensa Yapı kuruluşundan bu yana, Rixos Hotel, Vouge Hotel, The Marmara Hotels, Kuum Hotel&Spa, Midtown AVM, Oasis AVM, Aveneu Bodrum, Palmarin Bodrum, Kule Rock City, Halikarnas Clup, Mandalin Bodrum, Kipa Alışveriş Merkezi, Paşabahçe, Vatan Bilgisayar, Bilgili Holding, Cevahir Holding, Koçtaş, Universal Hastaneler Grubu, Acıbadem, Park Bravo gibi birçok kendi sektöründe lider firmalara hizmet vermiş olup, son zamanlarda Akyarlar NYG İnşaat, PG Gayrimenkul Bitez Yalıları, Yalıkavak Sandima Hotel, On Yapı, Surtaş, Bol Süt A.Ş. firmaları ile çalıştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.