Bodrum Gündem

KARAOVALILAR TÜRKÜLERLE COŞTURDULAR…

KARAOVALILAR TÜRKÜLERLE COŞTURDULAR (20)Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından Karaova Türk Halk Müziği Korosu konseri düzenlendi.
Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi’nin destekleri Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri, Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Ünal ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcı Taner Uslu, Bodrum Belediye Meclis üyesi Ali Öztürk’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi.

Şef Sibel Salim yönetimindeki ve TRT İzmir radyosu saz ekibinin de aralarında bulunduğu 18 kişilik koro, izleyenlere Türk Halk Müziği keyfi yaşattı. Öncelikle ‘Ne Feryat Edersin Divane Gönül’ parçasını seslendiren koro, daha sonra ‘Bir Gönüle Aşk Girince’, ‘Bir Seher Vaktinde İndim Bağlara’ ve ‘Kırmızı Buğday’ parçalarını da seslendirdi.

Yaklaşık dört aylık bir çalışma ile hazırlandıkları konserde izleyenlerin beğenisini kazanan Karaova Türk Halk Müziği Korosu;  eczacı, diş hekimi, hemşire ve kuyumcu gibi pek çok işle uğraşan 12 gönüllüden oluşuyor.

Arada şiirlerin de okunduğu yaklaşık bir buçuk saat süren konserde, aralarında TRT İzmir Radyosu sanatçısı Yatağanlı Mustafa Özcan’ın aralarında bulunduğu solo performansların yanı sıra halkoyunları  gösterileri de büyük beğeni topladı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.