Bodrum Gündem

  SES MUTFAK, YENİ MARKALARLA BODRUM’DA DAHA DA GÜÇLENİYOR…

ses mutfak (9)Bodrum şubesi ile daha da büyüyen Ses Mutfak, Konacık’da açtığı 900m2 lik Türkiye’nin en büyük Showroom’unda yatırımcılarını, iç mimarları, bayileri ve birçok inşaat sektörünün önde gelen müteahhitlerini de ağırladı. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı ön lansmanda keyifli saatler gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Kişiye özel mutfak tasarım ve üretim sunan Ses Mutfak tarafından, çalıştıkları iç mimarlara kurum olarak bünyelerine kattıkları yeni markalar ile ilgili ön lansman yapıldı.

Bodrum şubesi ile daha da büyüyen Ses Mutfak, Konacık’da açtığı 900m2 lik Türkiye’nin en büyük Showroom’unda yatırımcılarını, iç mimarları, bayileri ve birçok inşaat sektörünün önde gelen müteahhitlerini de ağırladı. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı ön lansmanda keyifli saatler gerçekleşti.

Ses Mutfak, Türkiye’nin en büyük Showroom’unda değerli konuklarını ağırlamanın heyecanını yaşadı. Ses Mutfak, bu özel günde gerçekleştirdiği ön lansmanında yeni ürünlerinin tanıtımını yaşamanın yanı sıra duydukları heyecanı ve mutluluğu tüm basın mensupları ile paylaştı.

Ses Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürses’in açılış konuşmasıyla başlayan ön lansman da yeni markalar tanıtıldı. Kadir Gürses, daha sonrasında ise bu doğrultuda yaptıkları atılımlar hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Günümüzde Modül Mutfak’ın (gövde, kapak, taç, baza, tezgâh, süpürgelik, aksesuar gibi elemanlardan oluşan farklı ölçülere sahip gibi) önemini bilen firma yönetim kurulu başkanı Kadir Gürses, iç mimarların istekleri doğrultusunda değişik çalışma sistemleri de önerdi. Yaptığı atılımlar ve en çok mutfak ürünlerin teşhir edildiği Türkiye’nin en büyük showroom’un açılışını anlatıldığı toplantıda Kadir Gürses, sektörün deneyimli firmaları olan, dünya devi Bauformat & Burger Ve Baumann Group ürünleri ile daha da büyüdüklerini ifade etti. Ses Mutfak’ın 2015 yılında yola çıkarak bugünlere kadar geldiklerini, bu süreç içeresinde Franke Faber, Blanco, Schock Silverline, Liebherr, Elica Barazza, Akrilik Tezgâh, Silestone, Çimstone, Belenco gibi dünyaca ünlü dev markalar ile yollarına emin adımlar ile devam ederek, mutfak sektöründe sayılı firmalardan bir haline gelmeye devam ettiklerini belirtti. Türkiye genelinde ünlü inşaat firmaları ve toplu konut projeleri ile çalıştıklarını ifade eden Gürses, Ses Mutfak’ın, şirketlere çoklu paket sistemini özel fiyat aralıkları ile de sunduklarını açıkladı.

Kişiye özel mutfak tasarım ve üretim sunan Ses Mutfak, çalıştığı iç mimarlara büyük kolaylıklar sağlarken ayrıca; Ses Mutfak, zamanında teslimat kusursuz hizmeti ile hizmet verdiği yerlere global lojistikte sağlıyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.