Bodrum Gündem

“ŞAŞKIN” 30 MAYIS’TA BODRUM’DA SAHNELENECEK… 

 

abdullah şahin şaşkın'la bodrumda (1)Abdullah Şahin “‘Şaşkın”la 30 Mayıs Salı akşamı Bodrumlu tiyatroseverlerle buluşacak.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yararına sahnelenecek olan “Şaşkın” adlı tiyatro oyunu OASİS’te seyircisi ile buluşacak.

30 Mart Salı akşamı OASİS’te bulunan Nurol Kültür Merkezinde saat 20:30 da sahnelenecek oyunu Gökçe Seçin yazdı.  Tiyatro oyuncusu Abdullah Şahin’in hem yönetip hem de rol aldığı oyunda, Tuna Arman, Yusuf Atala, Ortans Kıvanç, Toygun Ateş, Dilek Karaduman, Aylin Altunkaya, Ceren Bayır ve Sinem Çınar rol alıyor.

Oyunun bilet fiyatı 30 lira olup, elde edilecek gelir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine bağışlanacak.

“ŞAŞKIN” (Komedi)

Yüksek öğrenimden yıllar sonra karşılaşan iki yakın arkadaş, birbirlerinin yaşamlarını sorgulamaktadır. Biri varlıklı, atak. Diğeri şaşkın, ekonomik durumu yetersiz. Varlıklı olan şaşkın arkadaşını hızlı ve eğlenceli yaşamı içine alır. Şaşkın bu hızlı yaşama ayak uyduramaz ve eski yaşamına geri döner. Bir gün şaşkın, varlıklı arkadaşının kapısını çalar ve ona aşık olduğunu, evleneceğini, kendisinin nikah şahidi olmasını istediğini söyler. Sözlüsüyle onu tanıştırmak için tekrar geleceğini belirtir. Şaşkın, sözlüsünü arkadaşıyla tanıştırdıktan sonra, evliliğe hiç sıcak bakmayan arkadaşı fikir değiştirerek, artık evlenmek istediğini belirtir ve bir anda iki arkadaş kendilerini komik olaylar içinde bulurlar. Şaşkın bir durum komedisidir. Ama yer yer de modern orta oyunu biçiminde sahnelenmektedir.

Biletler:

Çydd Bodrum Şubesinden

İmge Kitabevi’nden

Ayla Oflaz’dan (0532.6145602)

Nurol Kültür Merkezi Girişinden Gösteri Akşamı Temin Edilebilir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.