Bodrum Gündem

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

bahçeşehir koleji 2017 mezuniyet coşkusu (3)Bahçeşehir Koleji, 2016 / 2017 Eğitim ve Öğretim yılını tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan ortaokul öğrencilerini, kampüste düzenlenen “Liseye Geçiş Töreni” ile mezun etti. 

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Bahçeşehir Koleji 8. sınıf öğrencileri, velilerinin ve öğretmenlerinin katıldığı törenle mezuniyet heyecanını yaşadılar. Okul bahçesinde gerçekleşen kokteylin ardından, yönetici ve öğretmenleriyle birlikte mezuniyet yürüyüşü yapan öğrenciler mezuniyet belgelerini, tüm sene onlara emek veren öğretmenlerinden aldılar.

Okul yöneticilerinin derece yapan ilk üç öğrenciye plaket sunduğu törende; okul birincisi İpek Dinçol’un mezuniyet kütüğüne okulun ikinci isimliğini çakmasının ardından, mezun olan öğrenciler ile 7.sınıf öğrencileri arasında bayrak ve flama devir teslim töreni gerçekleşti.

TEOG’ta Yıl Boyunca Liderliği Sürdürdü…

Mezuniyet töreninde açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Barış Anıl Çakır, mezun olan 8. Sınıf öğrencilerine içlerindeki merak duygusunu köreltmeden, Atatürk’ün ışığından ayrılmadan, onu yaşamın her anında hissederek yollarına devam etmelerinin önemine dikkat çekerek; “Öğrencilerimize sene başında büyük sorumluluk yükleyerek Teog’ta Bodrum Bahçeşehir Koleji olarak ilk yıl yakaladığımız başarıyı, sürdürmelerini istedik. Yoruldular ama başardılar ve Teog’ta liderliği yıl boyu bırakmadılar. Çocuklarımızın başarılarının daim olmasını dileyerek, gelecekte ufku açık, genel kültürü yüksek, düşünen, sorgulayan, üreten bireyler olacaklarından kuşku duymuyorum. Velilerimize, bize güvendikleri ve iş birliği içinde olduklerı için Bodrum Bahçeşehir Ailesi adına şükranlarımı sunuyorum. Sevgili öğrencilerim mezuniyetlerini tekrar kutluyor, heyecanınızı tüm içtenliğimizle paylaştığımızı bilmenizi istiyorum. Yolunuz açık olsun” diyerek mezun öğrencileri lise yaşamlarına uğurladı.

Mezuniyet töreninde 8. sınıf öğretmenleri adına Bodrum Bahçeşehir Koleji İngilizce öğretmeni Nihan Şahin ise, öğrencilerle yaşadıkları anılarla derlediği keyifli bir konuşma gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.