Bodrum Gündem

EĞLENCE SEKTÖRÜNDE KADININ GÜCÜ…

EĞLENCE SEKTÖRÜNDE KADININ GÜCÜ…

metins kadının gücüMetin’s Gümüşlük’ün tüm kontrolü, işine son derece hâkim bir kadın olan Nilgün Özdemir’ emanet.

Bodrum Gündem Haber 

Erkeklerin egemen olduğu düşünülen mekân işletme konusunda son derece rahat ve mutlu bir çalışma ortamı yakalamış olan Nilgün Özdemir, tüm enerjisini ortağı olduğu Metin’s Gümüşlük’e yansıtmanın keyfini yaşıyor.

Nilgün Özdemir,” Bodrum’a yerleşmesinin en büyük etken olarak ortanca kardeşi Necati’nin acı kaybı olduğunu belirtti. Sözlerine şöyle devam etti “Metin’s Gümüşlük’ün handikabı yanlış yapılan işletmecilik sonucunda ismini yeterince duyuramaması olmuş. Zoru sevmem burayı seçmemde en büyük etken oldu. Metin’s Gümüşlük Bodrum’a kazandırılması gereken şık bir mekân olduğunu düşünüyorum. Bizim amacımız bu mekânı bir marka yapmak. Biz Metin’s Gümüşlük’e gelen müşterilerimiz keyifli yemek yemelerinin yanında ön çalışmaları yaptığımız kültür sanat (el sanatları, kitap, sergi, müzik gibi) aktivelerinde de keyifli zamanlar geçirmeleri. Amaç burasını mekân ve sanat evi yaparak gelen misafirlerimizin kendilerini evinde hissettirmek.” dedi.

İstanbul Büyükdere  Sarıyer doğumlu olan Özdemir, Beşiktaş Kız Lisesi mezunu. Üniversite hayatını İTÜ Kimya Mühendisi olarak tamamladıktan sonra Londra’ya giderek 2 yıl orada yaşadı. İstanbul’a dönme kararı aldıktan sonra kardeşinin firmasında çalışan Özdemir, Veni Vidi Göz Hastanesi Grubunda uzun yıllar proje bölümünde çalıştı.

Tüm enerjisini, birikimini ve deneyimini Metin’s Gümüşlük’e veren Özdemir, ortağı olduğu Restoran’ını başarılı bir şekilde işletmekte.  Yaz-kış müşterilerin keyif alacakları organizasyonlar yapılacağı ve yaz sonrasında müşterilerinin istekleri doğrultusunda kışında Metin’s Gümüşlük müşterilerine hizmet verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.