Bodrum Gündem

“BİR DENİZ YILDIZI DA BİZDEN” PROJESİ…

“BİR DENİZ YILDIZI DA BİZDEN” PROJESİ…

üç aylık koruma kurulu Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “Bir Deniz Yıldızı da Bizden” projesi kapsamında yürütülen kurs faaliyetlerinin ikincisi olan “Amatör Denizcilik Hazırlık Kursu” Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik ve Meslek Yüksekokulu ile işbirliği yapılarak tamamlandı.

Bodrum Gündem Haber

Kurs, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik ve Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Bodrum Sağlık Vakfı Başkanlığı işbirliğinde ilk etapta 3 hükümlüye yönelik 16 saat üzerinden gerçekleştirildi.

Üç aylık Koruma Kurulu Toplantısında açıklamada bulunan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman şunları söyledi: “Hükümlülerimizin topluma yeniden kazandırılarak toplumsal barışın sağlanması ve suç işleme eğiliminin önüne geçilmesi için eğitim faaliyetleri çok önemli olup, Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz aracılığıyla bu türlü kurslarımız devam edecektir. Destek veren tüm kurumlara teşekkür ederim.”

Koruma Kurulu Toplantısında daha sonra, Amatör Denizcilik Hazırlık Kursuna katılan hükümlülere Koruma Kurulu Üyelerince başarı belgeleri takdim edildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.