Bodrum Gündem

ADALI MEHMET BAYIRLI VEFAT ETTİ…

ADALI MEHMET BAYIRLI VEFAT ETTİ…

bodrumlu esnaf adalı mehmet bayır vefat etti

Bodrum’un tanınmış esnaflarından, Bodrum Belediye Meclis üyesi Mehmet Özalın’ın dayısı Adalı Çelik Kapı sahibi (Adalı) Mehmet Bayırlı vefat etti.

Bodrum Gündem Haber/FB

Bodrum’un tanınmış esnaflarından Adalı Çelik Kapı sahibi Mehmet Bayırlı tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın, kurtarılamayarak yaşama veda etti.

1956 doğumlu olan Mehmet Bayırlı 27 Mayıs gecesi Yalıkavak’taki evinde rahatsızlanarak Bodrum’da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Altı gün boyunca yaşam mücadelesi veren Mehmet Bayırlı, bugün (2 Haziran Cuma günü) yaşama veda etti. Meyiliye Bayırlı ile evli olan 61 yaşında yaşama veda eden Mehmet Bayırlı’nın, Naciye (Yırtıcı) ve Gizem adlarında iki kızı vardı.

Adalı Mehmet Bayırlı’nın cenazesi 3 Haziran Cumartesi günü, Yalıkavak”taki evinden alınarak, Gümbet Türbe Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Gümbet Türbe Mezarlığına defnedilecek.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Adalı Mehmet Bayırlı’ya Allah’tan Rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine de sabır diliyoruz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.