Bodrum Gündem

BODRUM’UN EN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU…

cumhuriyet-ortaokulu-yıl-sonu-gösterisi-manşetBodrum Cumhuriyet Ortaokulu yıl sonu gösterisi ve 8. Sınıf mezuniyet töreni dün akşam Bodrum Kalesi Kuzey hendeğinde yapıldı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Yarımadasında yapılan ortaokullar arası bilgi yarışmasında birinci olan Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu, 8. Sınıf öğrencileri için dün akşam Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni düzenledi.

Cumhuriyet Ortaokulu yıl sonu gösterisinde, 14. Geleneksel Cumhuriyet Çiçekleri Resim ve Teknoloji sergisi, Cumhuriyet Çocukları müzik dinletisi,  halk oyunları gösterisi, öğrencilerin solo çalışmaları, danslar, Black Jack Gurubu müzik dinletisi ve 8. Sınıflar kep atma töreni yer aldı.

cumhuriyet ortaokulu yıl sonu gösterisi (122)2 Türkiye Birincisi Cumhuriyet Ortaokulunda…

Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Cemil Göğercin, yıl sonu gösterisinin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür ederken sözlerine şöyle devam etti “Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi ikinci dönem ortak sınavında tüm soruları doğru cevaplayan okulumuz öğrencileri  Ege Bakışoğlu ve Onur Çetin’i çok tebrik ediyorum. Gururumuz oldular. Ayrıca geçtiğimiz hafta yarımadamızda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen Ortaokullar arası bilgi yarışmasında, okulumuz öğrencileri yarımadada bulunan diğer ortaokullar arasında gösterdikleri performansla birinci oldular.  Buradan yine hepsini çok tebrik ediyorum. Okulumuzdan başarı ile mezun olan her bir öğrencimiz göğsümüzü kabartıyor. Bu başarının arka perdesinde yer alan başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimizi de ne istediğini, toplum içinde nasıl davranacağını bilen örnek Cumhuriyet çocukları yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz. Okulumuz gelecek eğitim öğretim döneminde de bu başarı çizgisinden ödün vermemek için tüm neferleri ile hizmet verecektir.” Dedi.

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenlerinden Sedat Nacar’ın koordinatörlüğünde öğrencilerin geri dönüşüm malzemelerinden tasarladıkları şapka defilesi ile müzik ve  dans konularında sergiledikleri bireysel ve toplu performansları izleyiciler tarafından çok beğenildi.  Son olarak sahneye çıkan Black Jack Gurubu seslendirdikleri parçalara Atatürk imzalı tişörtler giyen okul öğretmenleri sahneye çıkarak eşlik ettiler. Yıl sonu gösterisi 8. Sınıfların kep atması ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.