Bodrum Gündem

BODRUM SAĞLIK VAKFI, KARDEŞ KURULUŞUNU AĞIRLIYOR…

sağlık vakfı Avusturya Loythold Of Vakfı (11)Bodrum Sağlık Vakfı, kardeş kuruluş ilan ettikleri Avusturya Loythold Of Vakfı yönetici ve öğrencilerini Bodrum’da ağırlıyor.

Bodrum Gündem Haber 

Gün boyunca vakfın müzik, seramik ve mozaik atölyelerinde birlikte çalışmalar yapan Türk ve Avusturyalı öğrenciler, bugün bir tekne turuyla çevreyi gezecekler, Salı akşamı da birlikte Bodrum Kalesi’nde Trio İmmersio konserini izleyecekler.

Avusturyalı Vakıf ile uluslararası projelerde birbirlerini desteklediklerini ifade eden Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya şunları söyledi.  “Geçtiğimiz yıl da Bodrum’da ağırladığımız Avusturyalı Vakıf, engellilere yönelik tarım ağırlıklı çalışmalar yapıyorlar. Engellileri tarımsal alanda rehabilite etmeyi amaçlayan bu projeyi biz de destekliyoruz. Ayrıca aynı Vakfın da partner olarak yer aldığı bir uluslararası projemizi önümüzdeki günlerde hayata geçirmeyi umuyoruz” dedi. Bodrum Halkının ilgisinden desteklerinden memnun olduklarını belirten Akkaya, “Ancak bu alanda yapılacak çalışmaların sınırı yok. Yapılacak her yardım ve destek bizim çalışma alanlarımızı genişletecek ve daha çok engelli yurttaşımıza hizmet verme imkanı bulacağız” dedi.  Amaçlarının daha çok hizmet, daha çok engelliye ulaşma ve yardımcı olmak olduğunu ifade eden Bodrum Sağlık vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya sözlerinin sonunda şu çağrıyı yaptı; “Bu coğrafyada yaşayıp, bu kentten kazanan insanlar olarak bu kentin sosyal, kültürel yaşamına katkı koymak, gücümüz ölçüsünde yardımlarda bulunmak zorundayız. Bizler bu düşünceyle bu tür sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alıyoruz. Koşulları uygun olan tüm yurttaşlarımızın da maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.