Bodrum Gündem

BODRUM’DAN TEOG’DA 17 TÜRKİYE BİRİNCİSİ…

bodrum-teog-birincileriTEOG (Temel Eğitimden Orta Öğrenime Geçiş) sınavında tam puan alarak Türkiye birinciliğini paylaşan çeşitli okullardan 17 öğrenci İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin tarafından ödüllendirildi.

Bodrum Gündem Haber

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin sene sonu müdürler kurulu toplantısında başarılı öğrencileri sahneye davet ederek hediyeler takdim etti. Başarılı öğrencileri tebrik eden Geçin; “ Öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyorum. Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Çocuklarımızın geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu sene 17 öğrencimiz tam puan alarak bizleri gururlandırdılar. Bizim amacımız her sene bu sayıları arttırarak tüm öğrencilerimizin başarı seviyesini en üst düzeye çıkartmak olacaktır. Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi.

 Temel Eğitimden Orta Öğrenime Geçiş Sınavı Türkiye birinciliğini kazanan öğrenciler:Hayriye Nur Dere, Ayşe Selin Altıntaş, Berk Demir, Ege Bakışoğlu, Onur Çetin, Berna Duru Taşkın, İpek Dinçol, Elif Duru Toprak, Murat Yiğit Mert, Sude Demet Çabuk, Zeynep Dila Erken, Ece Aslan, Mustafa Gülcü, Ezgi Avcılar, Serkan Gürkan Doğru, Umut Furkan Gülbeyaz, Damla Gaye Dur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.