Bodrum Gündem

CONCEPT YAPI, YACHT ve BOATH EURASIA’YA GAYRİMENKUL SPONSORU OLDU.

CONCEPT YAPI, YACHT ve BOATH EURASIA’YA GAYRİMENKUL SPONSORU OLDU.

 

yat-fuarı-concept-yapıHer projesinde ayrı bir farklılığa imza atmayı ilke ve standart olarak kabul eden ConCept Yapı,            14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarine Marina’da gerçekleşecek Yacht Show Eurasia’ ya ve 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek Boat Show Eurasia’ ya Gayrimenkul Sponsoru oldu.

Bodrum Gündem Haber

ConCept Yapı Gayrimenkul Sponsorluğunda gerçekleşecek olan Yacht Show Eurasia, denizdeki buluşmasının ardından, 14 Haziran 2017 tarihinde VIP açılış günü ile medya mensuplarını, iş, spor ve sanat dünyasından özel konuklarını Palmarine Marina Yalıkavak’ ta ağırlayacak.

04-09 Ekim 2017 tarihlerinde ise Viaport Pendik’te gerçekleşecek olan Boat Show Eurasia’ da da ConCept Yapı, yine Gayrimenkul Sponsoru olarak ev sahipliği yapacak. ConCept Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akın, “İki farklı şehirde gerçekleşecek olan bu organizasyonlara sponsor olduğumuz için çok heyecanlıyız. Farklı aktivitelere, yarışlara ve özel organizasyonlara sponsor olarak desteğimiz her zaman devam edecek” dedi.

ConCept Yapı, dünyanın gözbebeği, Ege’nin incisi Bodrum’da, 100 milyon TL yatırım başlangıcıyla “Nitelikli Konut” kavramını, birbirinden farklı konseptte, altı proje ile karşınıza çıkararak, geniş bir kesime hitap ediyor.

Yapımı devam eden, Art of Yalıkavak, Infinity of Yalıkavak, Serenity of Gündoğan, Face of Gündoğan, Silence of Bodrum ve Silence Premium of Bodrum olmak üzere toplamda 78 adet “Nitelikli Konut” üreten olan ConCept Yapı, yepyeni mimari öğeler ile Bodrum’da daha önce yapıl(a)mamış projeleri tasarlayarak standartların üzerine çıkıyor ve yaşayanların kendilerini özel hissetmesini hedef alıyor.

 concept

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.