Bodrum Gündem

BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN KAMUOYUNA DUYURU…

BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN KAMUOYUNA DUYURU…

bahçeşehir_koleji

Bodrum Bahçeşehir Koleji yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında, Bodrum’da faaliyet gösteren bazı eğitim kurumlarının gerçeği yansıtmayan haber ve reklam yaptığı yönünde iddialarda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Bahçehir Koleji’nden kamuoyuna yapılan duyuru ile son dönemlerde özel eğitim kurumları arasındaki sert rekabetin, önümüzdeki yıllarda daha da artacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Bodrum’da nüfus artışı ile orantılı olarak her yıl yeni bir özel eğitim kurumu faaliyete geçtikçe rekabetin daha da yoğunlaşacağı ifade ediliyor.

Bodrum Bahçehir Koleji tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

“2016-2017 Eğitim – Öğretim Yılı, Merkezi II. TEOG Sınavında ilçemizdeki dereceler ile ilgili bilgi kirliliği olduğunu, bazı kurumlar tarafından kamuoyunu yanıltacak nitelikte, gerçeği yansıtmayan liderlik açıklamalarının yapıldığı haberlerini üzülerek izlemekteyiz. Emek veren tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz adına bu açıklamanın gerekliliğinin doğduğuna inanıyoruz.

Bodrum Bahçeşehir Kolejinden 6 öğrencimiz TEOG-2’ de tüm soruları doğru yanıtlayarak gerek ailelerini, gerek okulumuzu, gerekse ilçemizi diğer öğrencilerimiz gibi gururlandırmışlardır. Bu sonuç ile tüm soruları doğru yanıtlayan öğrenci sayısı bakımından kurumumuzun, ilçedeki en yüksek dereceye sahip okul olduğu bilgisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde mevcuttur. Öğrencilerimiz 05.06.2017 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Müdürler Kurulu” toplantısına davet edilmiş ve Milli Eğitim Müdürümüz tarafından tebrik edilmiştir.

Kurumumuz ayrıca, açıldığı günden beri yapılmış olan Merkezi TEOG sınavlarında elde ettiği sonuçlarla ilçedeki en yüksek dereceye sahip okuldur.

Konuyla ilgili en doğru bilginin ve yukarıda ifade ettiğimiz kurumumuza ait sonuçların Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden teyit edilebileceğini Bodrum halkına saygıyla duyururuz.

Bahçeşehir Ailesi olarak başarının bir bütün olduğuna inanıyor, tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve destekleyen ailelerini kutluyoruz.

Saygılarımızla…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.