Bodrum Gündem

BODRUMLU İŞADAMI AYDIN KARAKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI…

aydın karakaya vefat etti (3)
79 yaşında hayata veda eden Karakaya Group’un kurucu ortağı ve Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karakaya, 10 Haziran Cumartesi günü kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 
Bodrum Gündem Haber
Yaklaşık 3 ay önce ortaya çıkan rahatsızlıkları nedeniyle Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde tedavi altına alınan Karakaya, yapılan tüm girişimlere rağmen kurtarılamayarak Perşembe akşamı yaşamını yitirmişti.
Aydın Karakaya için 10 Haziran Cumartesi  Ortakent-Kerem Aydınlar Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aydın Karakaya’nın evlatları Ali ve Alev Karakaya ile Mahmure Kalb, abisi Arif Kaya Karakaya, kardeşleri Hasan Karakaya ile Aysun Karakaya Kutan, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Cenaze töreninde oldukça üzgün oldukları gözlenen ailesi ve yakınları taziye dileklerini kabul etti.
İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Aydın Karakaya’nın cenazesi Yukarı Akçaalan Aile Mezarlığı’na defnedildi.
1938 doğumlu Aydın Karakaya, Bodrum Yarımadasının en büyük AVM’si özelliğini taşıyan Ortakent’teki Midtown Alış veriş Merkezi’nin kurucu ortaklarından biriydi.
Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Nitelikli bir ticaret adamı, bir dost, vefa örneği ve Bodrum ticari ve sosyal yaşamın simgelerinden.
    İki bankada yöneticilik yapmam aşamasında bana samimi olarak destek olmasını sürekli anımsadığı beyefendi…. Rahmanı rahmanda daim olur inşallah.
    Kalanlara sabır ve sağlıklar dilerim. Emir Allah’ın