Bodrum Gündem

BODRUM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİNDEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA KOLAYLIK…

çiğdem-manşetBodrum Amerikan Kültür Koleji Özel Eğitim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ile gerçekleşen protokolde Bodrum Belediyesi çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına okul kayıtlarında öncelik ve indirim sağlanması konusunda mutabakata varıldı.
Bodrum Gündem Haber 
İmza törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Amerikan Kültür Koleji Kurucu Müdürü Çiğdem Demiralp ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslıhan Gedik katıldı.
Bodrum Belediye Başkanlık Makamında imzaların atıldığı protokole göre Bodrum Belediyesi çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına, okul kayıtlarında % 20 indirim sağlanacak. Protokol, 2017-2018 eğitim öğretim yılını kapsayacak. Ayrıca, protokol süresi ise tarafların yazılı olarak uzlaşması halinde tekrar uzatılabilecek.
Bodrum Amerikan Kültür Koleji Kurucu Müdürü Çiğdem Demiralp protokolle ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bodrum’da bu sene açılacak olan okulla ilgili bilgilendirmeler yaparak eğitimin önemine değindi. Bodrum Belediyesi çalışanlarını desteklemek ve belli kolaylıklar sağlamak amacıyla böyle bir protokole imza attıklarını belirten Demiralp, Bodrum Belediyesinin eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla da teşekkür etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise çok güzel bir adım attıklarını ifade ederek “Personelimizin hayatını kolaylaştırmak ve özellikle eğitim alanında personelimizin yanında olmak bizi mutlu ediyor. Atılan bu imzanın personelimize hayırlı olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.